Kennisplatform voor noord holland

Startersevenement Waterland

Geplaatst op 12 maart 2019

In 2018 startten maar liefst 191 duizend nieuwe bedrijven: een recordaantal! Ook de eerste maanden van 2019 was het druk bij de KvK. Om al deze ondernemers sterk van start te laten gaan, is er op 8 april 2019 het Startersevenement Waterland.

Nog sterker van start

Volgens het CBS is maar liefst 94% van de bedrijven die startten een eenmanszaak. “Maar starten doe je niet alleen”, vertelt Eric Zwart, Directievoorzitter Rabobank Waterland en Omstreken. “We helpen ondernemers graag nog sterker van start te gaan. Daarom kunnen zij 8 april diverse gratis workshops volgen tijdens het Startersevenement Waterland. Of je nu droomt van een eigen bedrijf of al even aan het ondernemen bent en verder wil groeien: iedere startende ondernemer is welkom bij BurgGolf in Purmerend die avond.”

Workshops

Vele ondernemers zitten met vragen over hun administratie, belastingvoordelen of marketing. Niels Krommenhoek, Adviseur Economie Gemeente Purmerend: “Wil je (meer) klanten trekken met je website? Weet je niet goed hoe jouw klanten ‘ja’ gaan zeggen tegen het bedrag dat je echt waard bent? Of worstel je met je positionering? En wil je alles weten van belastingvoordelen en –regels voor startende ondernemers? Je kunt tijdens het Startersevenement Waterland twee workshops volgen en kiest er per ronde één die past bij de fase van je ondernemerschap.”

Ronde 1
Workshop 1 – Groeistrategieën voor een vliegende start met je bedrijf
Workshop 2 – Hoe presenteer jij je online als ondernemer?

Ronde 2
Workshop 3 – Goede start met belastingen
Workshop 4 – Krijg de juiste prijs voor jouw product of dienst

Stel je vragen persoonlijk

“Omdat we weten dat ondernemers het liefst leren van andere ondernemers, kun je tijdens het netwerkcafé in contact komen met hen”, aldus Krommenhoek. Heb je vragen over boekhouding, marketing, juridische zaken, financieringen of netwerken? Stel ze dan één op één aan de experts.

Meld je aan

Wanneer: maandag 8 april, 19.30 tot 22.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Waar: BurgGolf, Golfresort De Purmer: Westerweg 60, 1445 AD Purmerend
Wie: voor ondernemers die tot en met drie jaar bezig zijn en die hun kennis willen verrijken.
Entree: gratis

Aanmelden kan via: https://www.startersloket.nl/waterland/agenda/startersevenement-waterland-08-04-2019/

Samenwerking

Het Startersevenement Waterland is een samenwerking van Gemeente Purmerend, Gemeente Beemster, Gemeente Waterland, Gemeente Landsmeer, Gemeente Edam-Volendam, Beemster Ondernemer, PRO, BVL Landsmeer, Startersloket en Rabobank.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: