Kennisplatform voor noord holland

Den Helder ontvangt talkshow voor, door en met ondernemers

Geplaatst op 19 september 2019
Talkshow NV Noord-Holland Noord

Alkmaar, 11 september 2019 – “Verfrissend, dynamisch concept. Interessante, relevante en inspirerende onderwerpen” en “Mooi initiatief om kort en bondig actuele arbeidsmarktonderwerpen een podium te bieden” waren zomaar twee reacties van deelnemers aan de tweede talkshow NV Noord-Holland Noord. Na Alkmaar is op 1 oktober Den Helder aan de beurt! De NV NHN strijkt dinsdag 1 oktober neer bij het kantoor van Rabobank Kop van Noord-Holland aan de Verkeerstorenweg 3 te Den Helder. Ook deze talkshow belooft weer een ijzersterke editie te worden, dus meld snel aan via www.nvnhn.nl! Inloop is vanaf 16.30 uur.

Presentatoren Jaap Sluis (bedenker van de NV talkshows en partner bij communicatieadviesbureau De Coalitie) en Bas de Regt (De Regt Advocatuur) gaan tussen 17.00 en 18.00 uur in gesprek met diverse regionale ondernemers. Aan hun tafel ontvangen zij onder meer Hans Tummers (Koopman & Co), Robbert Slippens (ondernemer en voormalig profwielrenner), Sharon Smit (RPAnhn), Michael van Alderwegen (Tech@Connect, Helders Perspectief) en Peter-Paul Solkesz (DRM ICT Solutions en voorzitter Helderse Ondernemers Vereniging).

Talkshow voor, door en met ondernemers

De talkshow NV Noord-Holland Noord is voor, door en met ondernemers. In een levendige en informele setting nemen Jaap en Bas de toehoorders mee langs de belangrijkste landelijke en regionale ontwikkelingen, vraagstukken, creatieve oplossingen en innovaties. Er komen grote veranderingen aan op de arbeidsmarkt: robotisering, toenemende technologische ontwikkelingen, demografische krimp en veranderende samenstelling van de bevolking. Wat is de invloed van deze ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt, hoe kunnen werkgevers, onderwijs en overheid in Noord-Holland Noord samen optrekken bij het oplossen van deze en andere arbeidsmarktvraagstukken? NV Noord-Holland Noord is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid).

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: