Kennisplatform voor noord holland

The Light In You – thoughts on love and freedom

Geplaatst op 11 april 2023
The Light In You – thoughts on love and freedom

Renata Hamsikova over haar nieuwste boek:

“Het boek met foto’s en gedichten heb ik zonder enige voorbereiding geschreven. De gedichten stromen altijd onverwachts rechtstreeks uit mijn ziel. Hoe dat kan? Omdat ik op een lijn met het leven ben. Met alles. Ook zakelijk. Op deze manier leven ervaar je oneindige vrijheid van zijn. Ik wil met het boek mensen inspireren zichzelf te worden en vanuit hun hart leven. De opbrengst van de verkoop schenk ik aan een goed doel.”

“Ik zou talloze redenen kunnen bedenken waarom het belangrijk is dat mensen goed voor hun leefomgeving zorgen. Er is al veel over gezegd en geschreven en ik denk dat iedereen het al weet. Het probleem is niet weten met het hoofd, maar weten met het hart. Dat is een heel andere intelligentie. Pas wanneer de mens vanuit zijn hart leeft en voelt dat hij deel uitmaakt van het geheel, wordt het vanzelfsprekend dat hij goed voor zijn leefomgeving zorgt.”

“Daarom gaat de opbrengst van mijn nieuwste boek The Light in You naar The Jane Goodall Institute. Ik volg het werk van dr. Goodall mijn hele leven en ze heeft me vele malen geïnspireerd met haar vastberadenheid, moed en vrije geest. Het doel om onze prachtige planeet te beschermen, omdat het onze enige habitat is, is buitengewoon belangrijk en ik wil daar op deze manier aan bijdragen”, aldus Renata Hamsikova.

Hier lees je meer over de boeklancering

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: