Kennisplatform voor noord holland

Tropische fruitdranken-expert MAAZA introduceert MAAZA Sparkling

Geplaatst op 26 mei 2021
Tropische fruitdranken-expert MAAZA introduceert MAAZA Sparkling

Binnen de categorie frisdranken is de populariteit van koolzuurhoudende dranken niet te ontkennen en dit zal naar verwachting alleen maar toenemen. In dit segment wordt verwacht dat fruitsmaken de komende jaren het voortouw gaan nemen. Jaarlijks wordt hierbij tot en met 2027 zelfs een jaarlijkse groei van 6.3% verwacht. Expert in tropische dranken, MAAZA, lanceert een nieuw productassortiment in lijn met consumententrends: MAAZA Sparkling.

De nieuwste toevoeging aan het assortiment bestaat uit de smaken Mango en Guave, smaken waar MAAZA bekend om staat, en met de vruchtendrank varianten uitgroeide tot het wereldwijde populairste tropische drankmerk.

Hoogwaardige drank

Net als ieder ander product binnen het MAAZA-assortiment zijn de ingrediënten zorgvuldig samengesteld om een hoogwaardige drank met een onderscheidende smaak voor een concurrerende prijs te creëren. Beide smaken van MAAZA Sparkling bestaan hoofdzakelijk uit bruisend water en vruchtenpuree. Afhankelijk van de gekozen variant bevatten de dranken slechts 32 tot 33 kilocalorieën per 100 milliliter.

MAAZA Sparkling wordt verkocht in blikjes van 330ml en is vanaf week 22 te koop bij verschillende retailers in binnen en buitenland. Geïnteresseerde retailers kunnen contact opnemen met MAAZA voor monsters, inkoopprijzen en online- en instore promotiematerialen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: