Kennisplatform voor noord holland

Turnitin neemt ProctorExam over

Geplaatst op 19 februari 2021
Turnitin neemt ProctorExam over

Turnitin, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor academische integriteit en examinering, heeft het Europees online proctoringbedrijf ProctorExam overgenomen, wereldleider op het gebied van flexibele SaaS-proctoringtechnologie. Met de overname kan Turnitin universiteiten en andere instellingen meer mogelijkheden bieden om integriteit in hun toetsen te waarborgen.

ProctorExam verbetert de mogelijkheden van Turnitin om de betrouwbaarheid van de virtuele toetservaringen te ondersteunen. In de afgelopen jaren heeft Turnitin de mogelijkheden voor examinering uitgebreid, zodat alle diensten die een organisatie nodig heeft om toetsen integer te ontwerpen en af te leveren, als een one-stop-shop geleverd kunnen worden.

Voor veiligheid, nauwkeurigheid en integriteit zorgen

Sinds de eerste lockdown in maart 2020 vanwege de wereldwijde pandemie, heeft ProctorExam meer dan twee miljoen testen voor partners op afstand mogelijk gemaakt, waaronder universiteiten, onderwijstechnologie / serviceproviders en een breed scala aan nieuwe en bestaande klanten. ProctorExam helpt klanten om de integriteit van hun toetsen te handhaven, door verschillende vormen van proctoring aan te bieden, afhankelijk van de behoefte. Denk aan mogelijkheden zoals dual-view proctoring met een secundaire camera, live proctors en Bring Your Own Proctor. De diensten van ProctorExam zijn toegewijd aan de bescherming van persoonlijke privacy, stellen de klantervaring centraal en zijn gebruiksvriendelijk. Meertalige configuraties zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Italiaans, Chinees, Spaans en Engels.

Maak onderwijs toegankelijker voor gebruikers

COVID-19 heeft de acceptatie van eLearning-technologieën versneld, evenals de behoefte aan tools die examens op afstand mogelijk maken. Turnitin en ProctorExam bieden gebruikers toegang tot een breed scala aan tools, waardoor de integriteit van virtuele testervaringen wordt verbeterd en de mogelijkheid geboden wordt om live of geautomatiseerde proctoring-oplossingen te gebruiken. Samen zullen beide bedrijven het onderwijs toegankelijker maken voor gebruikers en organisaties meer flexibiliteit, kostenefficiëntie, schaalbaarheid en productiviteit bieden.

Samenwerking

“Onze missie bij Turnitin is om de integriteit van het onderwijs op mondiaal niveau te waarborgen en leerresultaten aanzienlijk te verbeteren. Naarmate het landschap van academische integriteit en examinering evolueert, zetten we ons in om onze universitaire partners en onderwijsinstellingen te ondersteunen. Door samen te werken met ProctorExam, zorgen we ervoor dat we gelijke tred houden met de veranderende behoeften van docenten en studenten. In de loop van de tijd zullen we klanten een breed scala aan diensten bieden, die virtuele en persoonlijke toetservaringen ondersteunen voor alle onderwijsniveaus, vakgebieden en beoordelingstypen”, zegt Chris Caren, CEO Turnitin.

Toekomst

“Na jaren ProctorExam te hebben opgebouwd, is de overname door Turnitin een spannende volgende stap in onze reis als bedrijf – voor klanten die zullen profiteren van geavanceerde diensten, voor de teamleden die onvermoeibaar hard hebben gewerkt om het bedrijf te laten groeien en voor mezelf die ProctorExam als student met een visie opzette. Ik wilde het onderwijs voor iedereen toegankelijker en democratischer maken. Als onderdeel van Turnitin kom ik steeds dichter bij dat doel. We zijn trots op hoe we uitgegroeid zijn tot een gevestigde speler in de markt en we zijn verheugd over de toekomst met Turnitin”, zegt Daniel Haven, directeur ProctorExam.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: