Kennisplatform voor noord holland

Wethouder neemt afscheid van voorzitters Ondernemend Aalsmeer

Geplaatst op 28 januari 2021
Wethouder neemt afscheid van voorzitters Ondernemend Aalsmeer

Wethouder Economische Zaken Robert van Rijn van gemeente Aalsmeer nam vorige week afscheid van Hugo van Luling en Debbie Borst als voorzitters van Ondernemend Aalsmeer. Hiermee dragen zij de voorzittershamer over aan Wouter de Vries en Christiaan Sijnen.

Hugo en Debbie namen in 2018 het stokje over van John Jansen. Waar John vooral gezorgd heeft voor een nieuwe focus en hernieuwd elan, hebben Debbie en Hugo ingezet op de verbinding tussen Ondernemend Aalsmeer en de ondernemers- en winkeliersverenigingen. Ook heeft Ondernemend Aalsmeer zijn rol in het gemeentelijke Zaaiproject voor startende ondernemers verder uitgebreid, meegedacht over economisch beleid en het laatste jaar veel samen opgetrokken met de gemeente tijdens alle coronamaatregelen en acties voor de ondernemers.

Ondernemend Aalsmeer

“2020 is wel een ander jaar dan alle vorige jaren. De coronamaatregelen hebben behoorlijk effect gehad op onze Aalsmeerse economie. En dan is het steunen van elkaar hard nodig. Ik ben Ondernemend Aalsmeer ook erg dankbaar dat we afgelopen jaar veel samen hebben opgepakt en in gang gezet.” Aldus wethouder Economische Zaken Robert van Rijn. “We gaan nu samen met de nieuwe voorzitters, Wouter de Vries en Christiaan Sijnen de volgende fase invulling geven. Ik kijk vol vertrouwen uit naar deze samenwerking.”

Technet

Hugo van Luling: “Debbie en ik hebben het voorzitterschap van Ondernemend Aalsmeer met veel plezier gedaan. We geven nu het stokje door. Ik ga mij nu meer richten op Technet om zo meer jonge mensen enthousiast te maken voor techniek.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: