Kennisplatform voor noord holland

Wie is meest vernieuwende ondernemer gemeente Den Helder?

Geplaatst op 31 oktober 2022
Wie is meest vernieuwende ondernemer gemeente Den Helder?

Vrijdag 18 november 2022 is het de landelijke Dag van de Ondernemer. In die week zet de gemeente Den Helder ondernemers in de schijnwerpers. En bedankt hen voor hun inzet en vernieuwend ondernemerschap. Ook dit jaar kunnen inwoners succesvolle, vernieuwende en creatieve bedrijven nomineren via www.ingesprek.denhelder.nl. Ondernemers zijn namelijk van groot belang voor de gemeente Den Helder. Niet alleen zorgen ze voor werkgelegenheid, ze dragen ze ook bij aan een bloeiende en economisch sterke gemeente.

Ondernemers in de schijnwerpers

Op 17 november, een dag vóór de Dag van de Ondernemer, bezoekt wethouder Tessa Augustijn de zes meest vernieuwende ondernemers. Ze bedankt hen dan persoonlijk en verrast hen met bloemen en een cadeaupakket. “Veel ondernemers staan voor de uitdaging om hun bedrijf overeind te houden. Denk aan de stijgende energiekosten, nasleep van de coronacrisis, personeelstekorten etc. Dat vraagt kracht en creativiteit van de ondernemer. Daar hebben wij als gemeente veel waardering voor”.

Uw stem telt!

Wie vind u een vernieuwende ondernemer? Denk bijvoorbeeld ook aan de lancering van een nieuw product of een bedrijf waar de medewerkers meedenken over verbeteringen van diensten. Laat het ons weten!

Ondernemers voordragen

Inwoners kunnen vanaf vrijdag 28 oktober tot en met zaterdag 5 november 2022 een vernieuwende ondernemer voordragen. En aangeven waarom juist déze ondernemer vernieuwend is.

Dat kan via www.ingesprek.denhelder.nl of met een e-mail naar communicatie@denhelder.nl onder vermelding van Nominatie Dag van de Ondernemer 2022. Vanaf 8 november kunnen inwoners op de genomineerde ondernemers stemmen.

Meer informatie: www.denhelder.nl/dagvandeondernemer en www.ingesprek.denhelder.nl.

Dag van de ondernemer

De activiteiten vinden plaats in het kader van de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. In de week van 18 november 2022 bedanken we ondernemers voor hun inzet en vernieuwend ondernemerschap. Sinds 2016 is elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.

Bekijk hier de oproep van wethouder Augustijn om ondernemers voor te dragen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: