Kennisplatform voor noord holland

Zomer op het dak van NEMO: livemuziek, karaoke en filmavonden

Geplaatst op 26 juli 2023
Zomer op het dak van NEMO: livemuziek, karaoke en filmavonden

Kom deze zomer naar het dak van NEMO Science Museum. Sinds medio juli en t/m 2 september is er op het dakplein van alles te beleven. Geniet van de zomerse sferen, livemuziek, films, een hapje en een drankje en het beste uitzicht over Amsterdam.

Elke donderdagavond is er livemuziek met optredens van onder andere Aymar Torres, Jefferson, Emiel Franciscus en The Maestros. Ook is er nieuw talent van het Conservatorium van Amsterdam te horen.

Verder is er een speciale zomeravondeditie rondom Pride week met Drag Queen Karaoke, 2KOMST en Dim de Groot. Tijdens het Grachtenfestival zijn er optredens van Sydney Lowell en RADIOHOP. Ook is er een Hollandse avond waarbij je kunt meezingen met nostalgische hits.   

Kom ook naar het dak voor een filmavond in de openlucht op vrijdag 1 en zaterdag 2 september. NEMO werkt hiervoor samen met Cinetree.

Vanaf 22 juli t/m 26 augstus kun je elke zaterdagochtend om 10:00 uur wakker worden op het dak van NEMO met Vinyasa yoga.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het dak tot 21.00 uur open en voor iedereen gratis toegankelijk via de traptreden vanaf de straat, of via de lift in de entreehal van NEMO. Bekijk hier het hele programma. Voor film en yoga is een apart ticket nodig.

Foto: DigiDaan

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: