Kennisplatform voor noord holland

Babbage Company nu ook recruitmentpartner voor province Zuid-Holland

Geplaatst op 24 maart 2023
Babbage Company nu ook recruitmentpartner voor province Zuid-Holland

Op de dag na de Provinciale Staten verkiezingen meldt Babbage Company trots dat zij door de provincie Zuid-Holland is geselecteerd als mantelpartner voor de inhuur van communicatieprofessionals. Babbage Company is al geruime tijd recruitmentpartner van de Rijksoverheid, verschillende G4-gemeenten en ZBO’s, en de provincie Noord-Holland. Babbage ziet ernaar uit om ook met de provincie Zuid-Holland een succesvolle samenwerking aan te gaan.

Monique van Vliet, Director Business Development & accountmanager voor de provincie Zuid-Holland, zegt over de samenwerking: “We zijn blij dat ook de provincie Zuid-Holland voor Babbage Company heeft gekozen en dat de provincie met de inzet van onze interim-professionals kan werken aan nog betere communicatie van de provincie. Zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt weten wij hoe belangrijk het is voor onze opdrachtgevers om een flexibele schil op het gebied van communicatie te hebben. Juist bij de provincie Zuid-Holland, de grootste van ons land, is hier veel behoefte aan.”

Snel & efficiënt inzetten van de juiste professional

De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van tijdelijke communicatieadviseurs op zowel medior /senior niveau als ook die van senior woordvoerders. “Onze dienstverlening is gericht op het snel en efficiënt inzetten van de juiste communicatieprofessional, waarbij het gaat om zowel gedetacheerde communicatieadviseurs (bij ons in dienst) als ZZP’ers. Ons vaste team van communicatieadviseurs & contentspecialisten groeit continu en we investeren in de duurzame band met onze interim-professionals. Ons team van recruiters weet goed wie op welke plek past. Door deze samenwerking met de provincie Zuid-Holland kunnen wij ons netwerk nog meer uitdagende projecten bieden,” vult Yke Hoekstra, Director Interim, aan.

Aan de slag als communicatieadviseur voor provincie Zuid-Holland?

Met de Provinciale Staten verkiezingen nét achter de rug, heeft de provincie behoefte aan nieuwe communicatiekracht op o.a. de belangrijke opgaven van dit moment zoals mobiliteit, woningbouw, stikstof en de energietransitie. Wil jij je als communicatieprofessional ook inzetten voor de provincie Zuid-Holland? Dan ben je van hart welkom bij Babbage Company.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: