Kennisplatform voor noord holland

CopyRobin winnaar na spannende strijd om AI Award 2023

Geplaatst op 1 februari 2024
CopyRobin winnaar na spannende strijd om AI Award 2023

CopyRobin is tot winnaar van de AI Supplier Award 2023 uitgeroepen na een spannende strijd met TwinAI en LessonUp in de categorie AI Supplier tijdens de inaugurele AI Awards Nederland. De combinatie van de hoogste beoordeling door geavanceerde AI-systemen, ChatGPT en Google Bard, en de uiteindelijke keuze van het publiek heeft CopyRobin’s leidende rol bevestigd in de AI-gestuurde copywriting-sector.

Eric van Hall, oprichter en CEO van CopyRobin, reageert verheugd op de overwinning: “Ons besluit om AI te omarmen als een verlenging van onze menselijke creativiteit is opmerkelijk beloond. Het is een bevestiging dat deze ‘best of both worlds’ benadering de juiste koers is. Ik ben trots op ons team en dankbaar voor de publieke erkenning.”

De AI Awards onderstrepen de toenemende betrokkenheid van Nederland in de vorderingen van kunstmatige intelligentie. Gehost door Hans Schuurmans, in samenwerking met Brabant Business Media en AIMAZE, benadrukt het evenement het belang van technologische vooruitgang in onderwijs, handel en maatschappelijke toepassingen in drie categorieën: AI Person of the Year, AI Supplier en AI Education.

AI Education

In de AI Person of the Year categorie trokken Olaf Lemmens, Hans Hoornstra en Remy Gieling veel aandacht. Uiteindelijk werd Hans Hoornstra door het publiek gekozen voor zijn uitzonderlijke werk met AI in maatschappelijke en educatieve projecten. De AI Education categorie zag een vergelijkbare strijd met Computrain, SkillsTown en Codename Future als kanshebbers, waarbij SkillsTown verdiend de prijs voor AI Education mee naar huis nam dankzij hun innovatieve leerplatform.

Deze awards scheppen een precedent voor erkenning van uitmuntendheid en innovatie in de AI-sector en belichten hoe samenwerking tussen mens en machine de toekomst van diverse industrieën kan vormgeven. CopyRobin zet deze trend voort door naadloos de expertise van hun copywriters te combineren met AI, om zo de mogelijkheden van digitale contentcreatie te herschrijven.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: