Kennisplatform voor noord holland

Corona sneltest voor Amsterdam en Amstelveen

Geplaatst op 9 november 2020
Snellecoronatest.nl testlocatie sneltest

Snellecoronatest.nl opent teststraat en test op locatie bij lokale bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen.

Een nieuwe particuliere corona sneltestlocatie opent in Buitenveldert in Amsterdam. Vanaf deze datum kan iedereen hier terecht voor een afspraak om te testen of zij het coronavirus momenteel hebben, of in het verleden hebben gehad. Daarnaast komt medisch geschoold personeel op locatie bij bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen in Amsterdam en Amstelveen. De wetenschappelijke bewezen testen met een nauwkeurigheid van 97,6% tonen binnen 10 minuten de uitslag.

De teststraat van Snellecoronatest.nl is geopend voor iedereen die niet bij de reguliere GGD-teststraten terecht kan en/of snel uitslag wilt of nodig heeft. Via de website is gemakkelijk een afspraak te maken voor een dag naar keuze. Met ruime openingstijden kunnen zij vaak nog dezelfde dag terecht. Voor bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen kunnen er rond de klok afspraken gemaakt worden bij hen op locatie. Er kan worden gekozen voor een antigeen sneltest om te testen of op dat moment sprake is van een besmetting, een antibody [RD1]  sneltest waarbij de uitslag laat zien of er in het verleden sprake was van een besmetting en antistoffen, of beide. Voor beide testen geldt dat de uitslag binnen 15 minuten bekend is en deze worden afgenomen door medisch geschoold personeel. Daarnaast heeft de antigeen sneltest een specificiteit van 99,68%, gevoeligheid van 96,52% en nauwkeurigheid van 97,6%.

Besmetting preventie voor lokale bedrijven, zorginstellingen en het onderwijs

Daarnaast biedt Snellecoronatest.nl sneltesten voor bedrijven, organisaties, zorg- en onderwijsinstellingen die zijn gevestigd in Amsterdam en Amstelveen. Na het maken van een afspraak via de website komt medisch personeel op locatie om de testen af te nemen. Dit kan bij afname vanaf 10 stuks van de antigeen en/of antibody test, of beide.

Adres: Rooswijck 5, 1081 AJ, Amsterdam.

Praktijk openingstijden: Maandag t/m zondag– 07:00 – 20:00 uur, binnen deze uren gelden de onderstaande tarieven.

Prijzen:

·     Antigeen sneltest: €95,-

·     Antibody sneltest: €50,-

·     Antigeen- en antibody sneltest: €125,-

Voor afspraken buiten de praktijk openingstijden: hiervoor geldt een extra toeslag van €50,- per test. Dit geldt alleen voor bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen en niet voor particulieren.

Website: https://snellecoronatest.nl/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: