Kennisplatform voor noord holland

Dank aan de zorg

Geplaatst op 16 april 2020
Dank aan de zorg

Help je mee om alle zorgverleners een warm hart onder de riem te steken?

De wereld wordt geconfronteerd met een ongekende humanitaire crisis als gevolg van het Corona-virus. Onze zorgverleners, die hun leven voor ons op het spel zetten, worden op de proef gesteld. Onze waardering uitspreken is het minste dat we kunnen doen. 

Daarom is www.dankaandezorg.nl in het leven geroepen. Wij willen 1 miljoen bedankjes online ophalen en deze met 10 miljoen zorgverleners delen. De afgelopen week zijn deze bedankjes live gedeeld met 40.000 zorgverleners via schermen in 36 ziekenhuizen in Nederland. 

Dit initiatief is in Nederland gestart en is sinds deze week ook live in 10 andere landen, zoals Duitsland, Frankrijk, Amerika en India. Het is een wereldwijde beweging die mensen lokaal aanspreekt met een wereldwijde impact en dat zonder budget.

Het team dat het initiatief heeft opgezet bestaat uit ervaren ondernemers en innovators uit de gezondheidszorg met werkervaring bij organisaties zoals Amsterdam Academic Medical Center, booking.com, Harvard Medical School, McKinsey, TBWA en de One Billion Happy Foundation.

Steun de zorg via www.dankaandezorg.nl en laat jouw persoonlijke bedankje achter. Wij zorgen dat jouw bedankje zorgverleners in de hele wereld bereikt!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: