Kennisplatform voor noord holland

Stippl is jouw nieuwe all-in-one travel app

Geplaatst op 27 maart 2023
Stippl is jouw nieuwe all-in-one travel app

Excel gebruiken om een overzichtelijk reisplan samen te stellen, talloze websites afscrollen voor de mooiste plekken en beste hotspots, om vervolgens via touroperators je transport en verblijf te regelen. Het plannen van een reis moet toch simpeler kunnen? Dat dachten ook de jonge founders van Stippl. Onlangs lanceerde het all-in-one reisplatform officieel de bijbehorende app, inclusief nieuwe features. Zo wordt het plannen van een reis een makkie.  

Stippl geeft je nu één platform en app waarmee je met het grootste gemak een overzichtelijk reisplan kan samenstellen, organiseren en wijzigen, inclusief alle aspecten die daarbij komen kijken. Alleen of samen met wie je op reis gaat, kun je allereerst in de ‘drag & drop’ planner de bestemmingen en bijbehorende data in kaart brengen. Wanneer je weet wanneer je waar wilt zijn, kun je via Stippl vervolgens de verblijven boeken via onder andere Booking.com en Airbnb. Dit alles zonder de app of het platform te hoeven verlaten. Hetzelfde geldt voor het transport met een directe integratie naar openbaar vervoer aanbieders en luchtvaartmaatschappijen. Ook handig? De app en het platform worden automatisch gesynct. 

Budget planner, packing & checklists

Binnen Stippl is ook aan alle praktische zaken gedacht zoals de kosten, een paklijst en checklist met alle to do’s voordat de reis van start kan. Bij de paklijst kun je from scratch beginnen of een van de ready-to-go paklijsten van Stippl toevoegen, bewerken en afvinken. Dat kan voor jou alleen, met één lijst voor het hele reisgezelschap, of door individuele paklijsten voor de groep te maken zodat iedereen een overzicht heeft van wie wat meeneemt. Dat is ook van toepassing op de kosten: die kun je in Stippl bijhouden en worden – wanneer het gaat om meerdere personen – automatisch verdeeld. Scheelt ook weer onnodige discussies. 

Stippl gaat verder

Maar ook daar stopt het niet. Ook kun je op Stippl terecht voor reisinspiratie zoals activiteiten, hotspots en horecagelegenheden op de bestemmingen. Zo heb je toegang tot de aanraders en gemaakte reizen van andere Stippl gebruikers, travel influencers en uit blogs. Alles wat je leuk lijkt kun je vooraf of on the spot toevoegen aan je reis en/of opslaan in je account per categorie en locatie. Ook kun je per item vanaf nu aangeven of je het aanraadt – of juist niet – en bepaalde hashtags toevoegen. Ben je dus even kwijt welke toffe spots je in een bepaalde stad hebt bezocht of juist wilt bezoeken? Dan heb je die binnen no time terug gevonden. Losse tips naar vrienden en familie of het thuisfront continu up-to-date houden tijdens je reis zijn met Stippl ook verleden tijd. Zij kunnen al jouw favorites, reizen en ervaringen zien door jouw account te volgen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: