Kennisplatform voor noord holland

inepro introduceert de Spider RFID-lezer

Geplaatst op 31 mei 2021
De toekomst van authenticatie

Van koffiemachines tot lockers, en van multifunctionele printers tot laadstations voor elektrische auto’s. Het belang van authenticatie en daarbij veiligheid neemt toe, evenals de toepassingsmogelijkheden. De internationale marktleider van Nederlandse bodem op het gebied van authenticatie introduceert officieel haar nieuwste innovatie en zet hiermee de nieuwe standaard voor de toekomst; veelzijdig, efficiënt en vooral duurzame RFID-lezers.

Verschillende apparaten, één type RFID-lezer

Waar er normaliter meerdere kaartlezers ingezet moeten worden om alle benodigde kaarten te kunnen lezen, maakt de Spider hier een eind aan. De nieuwe RFID-oplossing kan ruim 125 technologieën lezen waardoor slechts een soort RFID-lezer hoeft te worden geïntegreerd. Daarnaast krijgt de veelzijdigheid van de Spider een extra boost doordat de verschillende formaten inzetbaar zijn voor elk device waar authenticatie bij komt kijken, zonder uitzonderingen; van een simpele oplossing voor koffiezetapparaten en toegang tot lockers, tot multifunctionele printers, elektrische laadpalen en toegang tot gebouwen en ruimtes.

Efficiënt & duurzaam

De Spider kan op afstand via een internetverbinding worden geconfigureerd, waardoor er aanzienlijk wordt bespaard op installatie en onderhoud, wanneer je het vergelijkt met RFID-lezers zonder deze functie. Daarnaast zet inepro met de Spider flinke stappen richting duurzaamheid; het compacte formaat van de RFID-lezer staat gelijk aan minder opslagruimte – en hierdoor tevens lagere voorraadkosten-, en de remote functionaliteiten zorgen dat er bij het updaten van de software geen technisch personeel meer op locatie hoeft te komen. Ten slotte zorgt de Bluetooth Low Energy (BLE) compliancy ervoor dat plastic ID-dragers zoals kaarten of tags kunnen worden ingewisseld voor identificatie via mobiele telefoons, IOS en Android. En met minimale behuizing en verpakking aan inepro’s kant wordt ook hier de milieubelasting zo laag mogelijk gehouden.

Voor de introductie van de Spider lanceert inepro een originele campagne met een directe link naar de naam van de RFID-lezer, de spin. In samenwerking met Bonsai Amsterdam en MCPR is een parodie gemaakt op de natuurfilms van wereldbekende bioloog en televisiemaker David Attenborough, waarbij de unieke aspecten van de Spider RFID-lezer worden gecommuniceerd alsof het een echte spin betreft.

De video is te bekijken via: https://vimeo.com/537199583

De video is te downloaden via: https://drive.google.com/drive/folders/1hz11XYUpiPuhghVFe3zkPXgKxOPhUafI?usp=sharing

Over inepro 

inepro is producent en leverancier van innovatieve betaal-, authenticatie- en managementoplossingen. Door te kiezen voor inepro, schakel je één vaste leverancier in voor management van betalingen of authenticatie voor producten en diensten. inepro garandeert compatibiliteit met apparatuur en software van ieder merk, type of model. Het doel van inepro is het bieden van een oplossing die volledig aansluit op de wensen van de klant. De filosofie achter alle inepro-oplossingen is het besparen van jouw tijd, moeite en geld zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten en ambities.  

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: