Kennisplatform voor noord holland

Elektrische auto wint aan terrein

Geplaatst op 13 mei 2021
Elektrische auto wint aan terrein

Aiways Distributie Nederland, lokaal distributiepartner van een van de nieuwste mobiliteitsstart-ups Aiways, maakte onlangs bekend dat Profile, de onafhankelijke garageformule met ruim 150 franchisevestigingen in Nederland, hun beoogde aftersales- en proefritpartner is. Klanten die een volledig elektrische Aiways U5 SUV hebben aangeschaft, kunnen voor garantie, onderhoud en proefritten bij een geselecteerd aantal vestigingen van Profile terecht, waaronder Profile Heteren, Koos van Elk.

De automotive-industrie is aan verandering onderhevig en het elektrische rijden wordt steeds toegankelijker. Aiways Distributie Nederland maakt daarom geen gebruik van een fysieke showrooms maar richt zich op online verkoop. Zo wil het haar klanten een compleet servicepakket kunnen bieden tegen lagere kosten. Bovendien wil Aiways Distributie Nederland geïnteresseerden de kans bieden om in de buurt een proefrit te maken met een Aiways U5 SUV. Profile bleek hier een geschikte partner voor te zijn.

Profile

“De keuze voor Profile als partner van Aiways Distributie Nederland was een logische keuze voor ons. Profile staat bekend om zijn deskundige en betrouwbare autoservice met landelijke dekking. Al heeft de Aiways U5 weinig onderhoud nodig, het is fijn om te weten dat we daar door het land servicemonteurs voor hebben klaarstaan, zoals bij de Profile-vestiging in Heteren. Ook biedt Profile Heteren ons de mogelijkheid om potentiële kopers een proefrit dichtbij huis aan te bieden”, aldus Aiways Distributie Nederland. “Het Profile-netwerk bestaat uit een groep enthousiaste en gedreven ondernemers die weten dat elektrisch rijden een heel belangrijk onderdeel van het rijden in de toekomst gaat worden. Zo was Aiways Distributie Nederland afgelopen zaterdag met meerdere Aiways U5 SUV’s op bezoek bij Profile Heteren. Aiways Distributie Nederland wil Koos van Elk van harte bedanken voor zijn gastvrijheid.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: