Kennisplatform voor noord holland

Elektrische Volkswagen ID.3 is op en top zakelijke auto

Geplaatst op 14 oktober 2020

Het kan niemand meer ontgaan: elektrisch rijden is dé trend in autoland. Elk zichzelf respecterend automerk heeft minstens één elektrisch model. En stilzitten is er niet bij, want de ontwikkelingen gaan razendsnel. “Volkswagen focust met de 100% elektrische ID.3 expliciet op de zakelijke rijder.”

Met een actieradius van 420 kilometer en een snellaadfunctie zodat de auto in een half uur weer voor tachtig procent is opgeladen, speelt de Volkswagen ID.3 in op een belangrijke eis van de zakelijke rijder. Later dit jaar volgt nog het topmodel met een actieradius tot wel 542 kilometer. “Daarbovenop komt dat zakelijke rijders in 2020 nog profiteren van slechts 8 procent bijtelling. In 2021 gaat dat tarief verder omhoog. Snelle zakelijke beslissers profiteren dus nu nog maximaal vijf jaar van dit fiscale voordeel”, vertelt Robert Wullings, commercieel manager business center van A-Point. Bovendien beschikt de Volkswagen ID.3 over een ruim interieur. De auto oogt van buiten als een Volkswagen Golf, maar heeft van binnen net zoveel ruimte als een Volkswagen Passat.

De Volkswagen ID.3 komt dit jaar in een beperkte oplage beschikbaar. “A-Point Groep heeft ruim ingekocht en kan dit jaar gegarandeerd nog uit voorraad leveren”, zegt Wullings. “De ID.3 is bij ons beschikbaar in de basis-, de complete PLUS- en de meest luxe MAX-uitvoering. Een keuze voor de ID.3 is niet alleen een slimme keuze voor een fantastische elektrische auto, maar ook een keuze voor een echte Volkswagen. Ook met de ID.3 koop je degelijkheid, comfort, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Kenmerken waardoor veel autorijders nooit meer anders dan een Volkswagen willen.”
En daar komen dan nog de typische voordelen van elektrisch rijden bij: milieuvriendelijk, zuinig en CO2-neutraal. “Dat laatste kan voor sommige bedrijven hun kans bij aanbestedingen vergroten. Steeds meer bedrijven willen duurzaam ondernemen – de vergroening van het wagenpark valt daar ook onder.” 

One stop shop

A-Point Groep, dealer van Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens, is goed thuis in en rond Amsterdam, Almere en Hoofddorp. Vanuit het business center bedienen ze zakelijke klanten met bijvoorbeeld operationele leasecontracten, maar ook met aanschaf, onderhoud, schadeherstel en inzet van flexibel tijdelijk vervoer via A-Point Autoverhuur. Wullings: “Al die diensten voor ondernemers zitten bij ons onder één dak. Dat nemen we heel letterlijk trouwens: elke ondernemer, met welke vraag dan ook over zijn auto of wagenpark, wendt zich altijd tot zijn zelfde, vaste contactpersoon. Of het nou om het verlengen van een leasecontract gaat, de aanschaf van een auto voor een nieuwe medewerker of om specifieke knowhow rondom de bijtelling en fiscaliteit. Ons team van specialisten staat voor u klaar.”

Proefrit

Wil je de 100% elektrische Volkswagen ID.3 zelf proberen? Bezoek dan een van de A-Point showrooms en maak snel een proefrit. Dan ervaar je hoe het rijden is in een 100% elektrische Volkswagen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: