Kennisplatform voor noord holland

Excelsior Zonwering: “Ook een Vereniging van Eigenaren is van harte welkom in onze showroom”

Geplaatst op 9 juli 2024
Excelsior Zonwering: “Ook een Vereniging van Eigenaren is van harte welkom in onze showroom”

Bedrijfsleider Danny van Dinteren start zijn verhaal klip-en-klaar: “Excelsior Zonwering (anno 1930) is gespecialiseerd in zonwering”, en vervolgt met een kristalheldere pitch waarom veel Amsterdamse bedrijven, particulieren en Verenigingen van Eigenaren voor zijn service en producten kiezen. Voor buiten en binnen. Te bekijken in een riante showroom.

Danny: “Wij werken met een team van drie man op kantoor en drie gespecialiseerde ploegen voor montage die in en om Amsterdam bij onze klanten zonwering in de breedste zin van het woord te installeren. Denk aan knikarm schermen, rolluiken, zip screens, lamellendaken, raamdecoratie, plisségordijnen, duetten, horren, markiezen en noem maar op. We leveren zowel aan horeca, bedrijven en particulieren in de stad.

De producten zijn te bezichtigen in onze ruime showroom van 400 m2 in Amsterdam Noord, op de TT Vasumweg 26. Wij adviseren bezoekers om zich voor hun bezoek voor te bereiden en foto’s van hun bestaande situatie mee te nemen. Op die manier kunnen we al voor 95% het juiste advies bieden en de situatie inschatten om de beste oplossing te vinden, waardoor u meteen het beste advies krijgt. We kijken dan ook of er hoogwerkers, kranen, verkeersmaatregelen of andere technische zaken benodigd zijn om de juiste zonwering toe te passen en te installeren.”

VvE: samenwerking en kosten delen

Danny: “In Amsterdam zijn veel appartementen en hoge gebouwen. Het is dan slim en voordelig om de zonwering aan te pakken als een gezamenlijk project. Wanneer een individuele bewoner ons benaderd, vragen we ook of er binnen de VvE interesse is. Excelsior heeft veel ervaring in het uitvoeren van projecten voor Verenigingen van Eigenaren. Wij nodigen dan ook graag een bestuur of de bewoners uit in onze showroom. Dat kan eventueel op afspraak ook ’s avonds. Vaak is er al een overeenstemming over kleur en type zonwering, maar ontbreekt het aan voorstellingsvermogen of kennis van wat de mogelijkheden zijn. Als wij meerdere adressen in een gebouw van zonwering en of raamdecoratie kunnen voorzien, hangen we daar uiteraard een leuke korting aan voor de deelnemende partijen.

Mensen denken pas aan zonwering als de zon weer gaat schijnen. Vandaar dat wij in het voor- en najaar mensen er op attent proberen te maken om juist in deze periode over service/ onderhoud of aanschaf van zonwering en of raamdecoratie na te denken. In deze periode zijn de levertijden dan vrij kort zodat de klant sneller kan genieten van zijn/ haar aangeschafte producten.

in de keuze van de aan te schaffen zonwering zijn kleuren van het doek erg van belang. Lichte kleuren absorberen minder zon. Donker gekleurde zonwering absorbeert meer en zal dus minder warmte doorlaten. Zonwering kan de temperatuur van een ruimte tot wel een graad of tien laten dalen. Een VvE werkt vaak met een budget voor onderhoud. Als er voor bijvoorbeeld een dakrenovatie toch al een steiger staat, kun je kosten besparen als je die even laat staan zodat Excelsior kan meeliften voor onderhoud en of plaatsing van je zonwering.”

Kosteneffectief

Danny: “Zonwering kan aan de buitenzijde van een pand, bijvoorbeeld met een zipscreen. Aan de binnenzijde werken Verosol rolgordijnen of plisse producten goed. Deze zijn voorzien van een aluminium laag die de zon terugkaatst. Dit is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld (hoge) gebouwen waar aan de buitenzijde niets mag worden opgehangen. Er zijn twee voordelen: warmtewerend in de zomer en isolerend in de winter! Zo heeft zonwering een dubbele functie in het halen van gewenste besparingen. Dit is ook zakelijk gezien zeer interessant.

Meer informatie? Kijk op excelsiorzonwering.nl of kom naar de TT Vasumweg 26, dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: