Kennisplatform voor noord holland

Genomineerden Phoenix Award bekend: succesvolle ondernemers na faillissement of tegenslag

Geplaatst op 9 januari 2020
Genomineerden Phoenix Award

Tijdens de 13e editie op 21 januari 2020 van de Big Improvement Day in het AFAS Circustheater in Den Haag wordt een nieuwe prijs uitgereikt, de Phoenix Award. Een prijs voor de ondernemer die na faillissement of grote tegenslag succesvol uit de as is herrezen. In de categorie bekende Nederlandse ondernemers zijn Jörgen Raymann, Addy van den Krommenacker en Hans Kazan genomineerd. Minder bekende ondernemers die kans maken op de prijs zijn Atilla Aytekin, Frank Krake en Patrick Avontuur.

Om het taboe op failliet gaan en tegenslagen in ondernemerschap te doorbreken en positiviteit en improvement in Nederland te stimuleren, is dit jaar de Phoenix Award in het leven geroepen. Tegenslag en in het ergste geval een faillissement kunnen er juist voor zorgen dat je als ondernemer sterker uit de strijd komt. Met de Phoenix Award worden ondernemers die een negatieve ontwikkeling om hebben weten te zetten in succes beloond.

Jury en uitreiking

Wie uiteindelijk de Phoenix Awards gaan winnen, wordt bepaald door een jury bestaande uit:

Maxime Verhagen (juryvoorzitter), Pieter Waasdorp (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat), Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW), Claudia Zuiderwijk (bestuursvoorzitter Kamer van Koophandel), Ralph van Dam (internetondernemer en auteur van Langs de Afgrond), Koos Tesselaar (Hemingway Corporate Finance), Robert van den Ham (content director De Ondernemer), en Jacqueline Zuidweg (directeur Zuidweg & Partners). De Phoenix Awards zullen door juryvoorzitter Maxime Verhagen worden uitgereikt tijdens de Big Improvement Day op 21 januari in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: