Kennisplatform voor noord holland

Google start inschrijvingsperiode voor Community Grants 2022

Geplaatst op 25 februari 2022
Google start inschrijvingsperiode voor Community Grants 2022

Lokale non-profitorganisaties uit de omgeving van Middenmeer kunnen binnenkort deelnemen aan de nieuwe ronde van de Google Community Grants. Google wil hiermee de gemeenschap steunen waar zij onderdeel van is en waar haar medewerkers wonen. Subsidieaanvragen kunnen worden ingediend vanaf circa 15 maart aanstaande. Voor geïnteresseerde organisaties vinden er op 28 februari en 1 maart aanstaande online informatieavonden plaats.  

Het Datacenter Community Grants-programma ondersteunt organisaties, projecten en initiatieven die  een directe invloed hebben op de gemeenschap rond een datacenter van Google. De Community Grants worden door Google verstrekt in Noord-Holland voor lokale projecten van non-profitorganisaties en bepaalde openbare organisaties, zonder winstoogmerk. 

Zes projecten gesteund

In Noord-Holland zijn zes projecten gesteund van de ROC Kop van Noord Holland, waarbij studenten getraind worden in diverse vaardigheden die belangrijk zijn voor de arbeidsmarkt van de toekomst.

In 2022 organiseert Google voor de achtste keer een Community Grants programma. Dit jaar financiert Google projecten die zich richten op onderwijs, algemeen economisch belang, overbruggen van de digitale kloof, duurzaamheid, gezondheid en wetenschap, en kunst en cultuur. 

Meer uitleg over de categorieën en welke activiteiten hieronder vallen is te vinden op de Community Grants website. We moedigen met name organisaties in de provincie Noord-Holland aan om een aanvraag voor een Community Grant te doen. 

Informatiebijeenkomsten

Google organiseert openbare informatiebijeenkomsten om meer informatie te geven over de grants en om vragen te beantwoorden. Deze bijeenkomsten vinden online plaats. Graag nodigen we geïnteresseerde organisaties uit voor een van de volgende virtuele informatiebijeenkomsten:

Maandag, 28 februari – 19:30-20:30 uur

Dinsdag, 1 maart – 16:00-17:00 uur

Aanmelden voor een van de informatieavonden kan via middenmeer@google.com onder vermelding van uw naam, de naam van uw organisatie en de datum waarop u deel wilt nemen. 

Geïnteresseerde organisaties kunnen op de website van de Datacenter Community Grants meer informatie vinden. Subsidieaanvragen kunnen worden ingediend via de website van circa 15 maart tot en met 30 april 2022.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: