Kennisplatform voor noord holland

Het nieuwe AFAS Theater in Leusden verwelkomt de Big Improvement Day

Geplaatst op 14 mei 2020

De Big Improvement Day (BID), ‘de meest positieve dag van het jaar’ heeft in het gloednieuwe AFAS Theater in Leusden een nieuwe congreslocatie. De veertiende editie op dinsdag 19 januari 2021 zal daar plaatsvinden en deze dag zal ook in het teken staan van de officieuze opening van het theater, de blikvanger van het nog op te leveren bedrijfspand van AFAS. De BID verhuist daarmee van het AFAS Circustheater in Scheveningen naar het binnenland. De reden? Een strategische samenwerking voor de langere termijn.

BID-initiator Ralph van Hessen kijkt reikhalzend uit naar de volgende editie: “Gezien de huidige omstandigheden snak ik net als vele anderen naar positieve ontwikkelingen en nieuws en natuurlijk het samenzijn met mensen. Nog meer dan anders zal de Big Improvement Day 2021 daarom een belangrijke bijdrage leveren aan het samenbrengen en uitlichten van positiviteit, ondernemerschap en samenwerkingen. Dat we dat in een nieuwe locatie gaan doen geeft daar extra elan aan. Bovendien is de goede bereikbaarheid dankzij de centrale ligging van het AFAS Theater in het midden van het land een mooie extra.”

Netwerken is samenwerken

BID is in de voorgaande jaren uitgegroeid tot een grote beweging in Nederland en heeft met haar achterban bewezen een meerwaarde te zijn door het bedrijfsleven en de overheid samen te brengen. Vele samenwerkingsverbanden, partnerschappen en spin-offs zijn al voortgekomen uit het BID-netwerk. De droom van Van Hessen om een positieve beweging neer te zetten die ook daadwerkelijk concrete resultaten boekt, is uitgekomen. De nieuwe locatie is een uitkomst van de wens de positie als facilitator en verspreider van positiviteit te verstevigen. Van Hessen: “Gezond blijven groeien vereist dat je blijft vernieuwen. Het uitbouwen van de samenwerking met AFAS past bijzonder goed in deze strategie en we gaan hierdoor nog meer impact maken in onze samenleving.”

Strategisch partnerschap

BID kent in AFAS al sinds haar begin een partner en met de verhuizing van ‘de meest positieve dag van het jaar’ naar het nieuwe AFAS Theater krijgt hun samenwerking een nieuw hoofdstuk. “Persoonlijk heb ik de BID vanaf het begin van dichtbij mogen meemaken en ik ben dan ook trots dat wij deze BID mogen faciliteren in ons fonkelnieuwe AFAS Experience Center”, vertelt Herman Zondag, Directeur Customer Experience bij AFAS. “De BID is een landelijk evenement en hoe bijzonder dat dit in het centrum van Nederland gehouden gaat worden, Leusden is daar trots op evenals onze ruim 12.000 klanten die hierdoor nog nauwer betrokken raken bij de BID. De BID sluit perfect aan op de uitstraling van ons bedrijf en daarom laten wij het samenvallen met de officieuze opening van ons theater.”

Over Big Improvement Day

De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor ‘de meest positieve dag van het jaar’. Dit jaar verwelkomt de BID haar 10.000ste gast. Gedurende het jaar worden er BID diners gehouden waar genodigden een podium krijgen om oplossingen te bieden aan urgente maatschappelijke kwesties.

Over AFAS

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Over het AFAS Theater

Het nieuwe AFAS Theater is onderdeel van de nieuwbouw van AFAS Software. Schuin tegenover het huidige pand in Leusden bouwt AFAS aan een nieuw onderkomen voor de medewerkers en klanten van AFAS Software. Een belangrijk onderdeel daarvan is het nieuwe AFAS Theater dat ruimte biedt voor 850 gasten en professionele theaterproducties. Dit alles met een eigen restaurant en de nieuwste technologieën. Zie voor meer: https://www.afastheater.nl/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: