Kennisplatform voor noord holland

Juvat Westendorp lanceert online reeks interviews ‘Juvat neemt de tijd’

Geplaatst op 28 februari 2023
Juvat Westendorp lanceert online reeks interviews ‘Juvat neemt de tijd’

Acteur, presentator en choreograaf Juvat Westendorp lanceerde op 24 februari een nieuwe online reeks interviews, waarin hij bijzondere gasten aan de tand voelt over het thema ‘Tijd’. In ‘Juvat neemt de tijd’ gaat hij in op het verleden, het heden en de toekomst.

De aftrap met John Heitinga was een memorabel moment, vlak voordat AJAX hem als hoofdtrainer aankondigde. Juvat en John waren beiden deelnemers aan TV-programma ‘Het perfecte plaatje’ en zijn sindsdien bevriend.

‘Juvat neemt de tijd’

“Mijn liefde voor horloges en de opleiding tot horlogemaker hebben ervoor gezorgd dat ik altijd nieuwsgierig ben naar de tijd. Dat is de oorsprong van deze reeks interviews geweest, in gesprek gaan met bijzondere mensen over opvallende gebeurtenissen in hun leven, wat is de mooiste tijd en wat zou je anders gedaan hebben? Dit zijn vragen die me bezighouden”, aldus Juvat.

John Heitinga, Mart Visser en Arno Kantelberg

Naast John Heitinga interviewt Juvat Westendorp modeontwerper en kunstenaar Mart Visser en hoofdredacteur ModMod.nl en presentator Arno Kantelberg. Stuk voor stuk mannen met een interessant verhaal.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: