Kennisplatform voor noord holland

Lancering luxe tweelingtoren in Jumeirah Lake Towers

Geplaatst op 13 maart 2023
Lancering luxe tweelingtoren in Jumeirah Lake Towers

We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van Viewz, een luxe tweelingtoren in het hart van Jumeirah Lake Towers, Dubai. Als belastingvrij land is Dubai de ideale plek om te investeren in onroerend goed. Beter dan Spanje of Ibiza, meldt R&AA Properties.

“Viewz is gelegen in een van de meest begeerde buurten van Dubai, biedt veel groen en betaalbare prijzen voor mensen die een comfortabele, rustige levensstijl willen hebben dicht bij de drukte van de stad. Er wonen veel expats waaronder Nederlanders.”

“Viewz biedt prijzen, beginnend bij 237.500 euro voor studio’s, 1 slaapkamer vanaf 385.000 euro, presidentiële suite vanaf 425.000 euro, 2 slaapkamers vanaf 540.000 euro en 3 slaapkamers vanaf 720.000 euro.”

“Het betalingsplan is zeer lucratief: u betaalt 10% bij boeking, 54% tijdens de bouw verspreid over een aantal jaren, 1% bij oplevering en 35% na oplevering. Alle betalingen gaan naar een escrow account, alwaar uw geld veilig is gestald. R&AA Properties, kan u door het koopproces begeleiden en u helpen bij het investeren in Viewz en andere projecten in Dubai.”

“Neem contact op met Sharro Jethu. Wij staan u in het Nederlands, Arabisch en of Engels te woord.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: