Kennisplatform voor noord holland

R&AA Properties: Dubai-vastgoed zoals het hoort!

Geplaatst op 15 maart 2023
R&AA Properties: Dubai vastgoed zoals het hoort!

“Volledige begeleiding door het team van een Nederlandse expat van aankoop, verkoop en verhuur van vastgoed in Dubai en de overige Emiraten. Wij begeleiden het volledige proces. Ook na aankoop van het vastgoed blijven wij uw aanspreekpunt en kunnen bijvoorbeeld het beheer geheel uit handen nemen. Dit kan ook op afstand vanuit Dubai. Voor de meeste mensen is het aankopen van vastgoed geen dagelijkse bezigheid, zeker niet in het buitenland. Gespecialiseerde kennis rond vastgoedwetgeving, eigendom, financiering en onder andere (permanente) visa is een voorwaarde om succesvol te investeren in Dubai en de overige Emiraten.”

Wij ontzorgen! Wij staan u bij ook al bent u fysiek niet in Dubai aanwezig. Met vragen als:

“Word ik juridisch eigenaar, wat gebeurt er precies met mijn geld als ik het heb overgemaakt, waar bestaat het bedrag precies uit?”

“Is het wel veilig om te investeren in Dubai en de overige Emiraten, kan ik een hypotheek krijgen, moet ik veel geld hebben om te investeren of kan ik rustig aan beginnen? Hoe werkt het rechtssysteem?”

“Ik ben de Engelse taal en het Arabisch niet (zo) machtig, hoe kan ik het beste communiceren, et cetera.”

R&AA Properties opereert in alle segmenten van de vastgoedmarkt in Dubai en de overige Emiraten. Van studio tot villa ongeacht het prijssegment. Daarmaast coördineert en bewaakt het bedrijf het volledige traject en is daarmee uw aanspreekpunt voor de partijen en instanties in Dubai.”

“Met het inmiddels uitgebreide en kwalitatief sterke netwerk dat opgebouwd is binnen de vastgoedmarkt van Dubai en de overige Emiraten, komen we tot excellente samenwerkingen met projectontwikkelaars als Emaar. Op deze manier bieden wij u de mooiste woningen en appartementen die een uitstekend solide en langdurig rendement opleveren. Hoger dan in Nederland!”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: