Kennisplatform voor noord holland

Stokkink organiseert Vastgoedconferentie op 11 oktober

Geplaatst op 2 oktober 2023
Stokkink organiseert Vastgoedconferentie op 11 oktober

Thierry Stokkink, vastgoedondernemer en directeur van Vastgoed Community en Thuiz Hypotheken, organiseert op 11 oktober 2023 in Nederland een Vastgoedconferentie. Het wordt een inspirerende dag waarin gediscussieerd wordt over de vastgoedverwachtingen en kansen in Nederland en daarbuiten. Dit wordt hét evenement in Nederland om te leren van experts en te netwerken met collega-investeerders en politici, economen en Quote-500 ondernemers. 

De missie van Thierry en zijn team is het verbinden van de vastgoedsector door het organiseren van vastgoedconferenties. R&AA Properties wil graag een bijdrage leveren aan deze missie door tijdens een van de workshops de vastgoedervaring van Dubai te delen. Een van de oprichters en de compliance officer van R&AA Properties LLC zullen hun ervaring delen.

R&AA Properties

‍Sharro Jethu, LLM, medeoprichter van R&AA Properties LLC in Dubai, ondernemer, advocaat en lead auditor, reist al sinds 2006 naar Dubai. Eerst als toerist, daarna om zakelijke redenen als investeerder en ondernemer.

Ze is een ervaringsdeskundige op het gebied van wonen en zakendoen in Dubai. Ze heeft samen met oprichters Azaad Azmi en Ashik Azmi haar eigen vastgoedbedrijf opgezet op het vasteland van Dubai; compliance en veilig en winstgevend investeren zijn kernthema’s in haar bedrijf. Samen met Sidney Rouwenhorst deelt ze graag de geschiedenis en de toekomst van vastgoed in Dubai.

Opzetten bedrijven

Sidney Rouwenhorst, de compliance officer, is fiscaal jurist en heeft als associate partner bij Ernst and Young in verschillende landen gewerkt en gewoond. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring in het opzetten van bedrijven en het adviseren over fiscale en juridische aspecten, maar ook over de verantwoordelijkheid om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Hij zal vertellen hoe compliance is geïmplementeerd bij R&AA Properties en wat de voordelen zijn voor de interne organisatie, klanten en leveranciers.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: