Kennisplatform voor noord holland

Landelijke Inloopdag Radio op de Werkvloer

Geplaatst op 9 maart 2020
Landelijke Inloopdag Radio op de Werkvloer

Inferno Audio Visueel, gevestigd aan de Zeilmakersstraat 5 te Sneek, organiseert op donderdag 2 april samen met Apart Audo Nederland de Nationale Inloopdag ‘Radio op de Werkvloer’. Van 09.00 tot 17.00 uur worden bedrijven geïnformeerd over de bijdrage dat een centraal radio systeem kan leveren aan de veiligheid en de sfeer op de werkvloer in bedrijfshallen, zoals werkplaatsen, logistieke centra en fabrieken.

Tijdens de Inloopdag zijn er demonstraties en presentaties over het toepassen van muziek op de werkvloer, het functioneel inzetten van signalering en omroep binnen een bedrijf en het duidelijk weergeven van de radio. Er wordt dieper ingegaan op trends als het ‘streamen’ van muziek, geluidsbeheersing per ruimte, centrale bedieningsmogelijkheden en verstaanbare communicatiemiddelen.

“We willen het bedrijfsleven van Friesland, Groningen en Noord-Holland tijdens de Nationale Inloopdag ‘Radio op de Werkvloer’ kennis laten maken met de mogelijkheden op het gebied van muziek, omroep en radio”, zegt Jelle Heeringa, directeur van Inferno Audio Visueel. “Maar liefst 81% van alle medewerkers vindt werken met muziek leuker. Bovendien zorgen centrale radio installaties voor een rustig werkklimaat, want ze vervangt talloze bouwradio’s. Bovendien kunnen we op onze manier voldoen aan de geluidsnormeringen die door de ARBO zijn bepaald. Voor meer informatie rondom deze dag bezoekt u de nieuwspagina van onze website https://inferno-av.nl/.” Inferno Audio Visueel is ruim 25 jaar actief in de audiovisuele branche. Geïnspireerd door de vele industrieterreinen en de samenwerking met Apart Audio Nederland, marktleider in centrale geluidsinstallaties voor het bedrijfsleven, besloten ze zich toe te leggen op het aanleggen van muziek- en omroepinstallaties in grote hallen, zoals werkplaatsen, distributiecentra en fabrieken.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: