Kennisplatform voor noord holland

L’oui: bartender 2.0 serveert de perfecte cocktails

Geplaatst op 21 september 2023

Wel on trend met het aanbieden van cocktails, maar geen kostbare tijd kwijt aan mixen, shaken of stirren. Het kan met L’OUI. Deze innovatieve cocktailmachine van Nederlandse bodem schudt de barwereld flink op. De werking van het apparaat is vergelijkbaar met die van de Nespressomachines, het resultaat steevast van topkwaliteit. De recepten – met hits als Pornstar Martini en Piña Colada, en ook virgin varianten – zijn ontwikkeld in samenwerking met de smaak-experts van The Stillery. Bartenders houden hun handen vrij, terwijl L’OUI voor hen de cocktails en mocktails maakt. Perfect op temperatuur, perfect van smaak en perfect qua presentatie. Oui, oui! Ça c’est L’OUI.   

State-of-the-art

L’OUI is speciaal ontworpen voor grote horecagelegenheden en festivals. De state-of-the-art machine maakt het mogelijk een brede selectie cocktails aan te bieden, met minimale inspanning en minimale investering. Deze bartender 2.0 creëert op basis van vooraf samengestelde recepten, perfecte cocktails om direct te serveren. Nauwkeurig, consistent en efficiënt. Er zijn twintig cocktail- en vijf mocktailsmaken verkrijgbaar in de speciaal ontwikkelde cans die door L’OUI worden verwerkt. De machine houdt tijdens zijn werk zicht op het aantal geserveerde cocktails, het onderhoud van de machine en de kwaliteit van de drankjes. De machine schenkt momenteel cocktails op ruim zeventig locaties – van zonnige strandpaviljoens tot gastronomische sterrenzaken.  

L’OUI is cool

Daan Gijbels, medeoprichter van het bedrijf, over zijn cocktailconcept: “L’OUI is veel meer dan een cocktailmachine. Het is een nieuwe standaard voor gastvrijheid. Een ware revolutie in de hospitality-industrie. Het belangrijkste verschil tussen een reguliere bartender en onze innovatieve nieuwkomer is misschien wel de productiviteit. Een doorgewinterde barman maakt gemiddeld vijftien tot twintig cocktails per uur, het product serveert er moeiteloos 120. Hij is cool, want koelt tot het vriespunt en nashaken is niet nodig – gewoon schenken en klaar. De machine wil bartenders niet van hun troon stoten, maar juist helpen in een wereld waar personeelstekort een groot probleem is. Hele fijne bijkomstigheid: L’OUI zegt nooit nee. Ook heel fijn, L’OUI is scherp geprijsd!”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: