Kennisplatform voor noord holland

Max Crowdfund groeit in het eerste jaar met 1000%

Geplaatst op 23 februari 2022
Max Crowdfund groeit in het eerste jaar met 1000%

Max Crowdfund, een internationaal vastgoed crowdfundingplatform, heeft het transactievolume vertienvoudigd ten opzichte van het voorgaande jaar. Het crowdfundingplatform heeft daarmee in het eerste jaar een groei van 1000% bereikt.

Max Crowdfund, met hoofdkantoor in Rotterdam, heeft sinds de lancering in september 2020 meer dan €15 miljoen opgehaald. Het platform heeft een trackrecord van 100% voor gerealiseerde projectfinanciering en veel van de leningen worden binnen enkele minuten na publicatie op het platform gevuld. Het platform heeft een ongeëvenaarde groei in de markt gekend. Niet alleen het transactievolume groeit enorm, ook het klantenbestand van het fintech-platform groeide met vierhonderd procent in slechts drie maanden tijdens het vierde kwartaal van 2021. Het Max Crowdfund-platform is momenteel geautoriseerd door de Nederlandse en Nieuw-Zeelandse financiële autoriteiten om door vastgoed gedekte leningen aan te bieden in Nederland, België, Duitsland, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk.

Het fintech-bedrijf streeft ernaar om in 2022 nog meer op internationaal niveau te groeien. De langetermijndoelstelling van de platformontwikkelaars is om een wereldwijde aanwezigheid van Max Crowdfund te hebben, zodat gebruikers wereldwijd in vastgoedprojecten kunnen investeren.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: