Kennisplatform voor noord holland

Meld je bedrijf nu aan voor een bezoek van JOB-vloggers

Geplaatst op 28 september 2020
Op Kop zoekt mee naar leerbedrijven voor BBL-studenten

Is jouw bedrijf het leukste bedrijf voor starters in de Kop van Noord-Holland? Of werk jij bij een van de fijnste werkgevers? Meld je dan nu aan en laat de JOB-vloggers van Op Kop jouw organisatie beoordelen! In de komende maanden gaan ze op bezoek bij diverse werkgevers in de Kop, om de talloze kansen in deze regio te laten zien. Het leukste bedrijf ontvangt een award.

Het JOB-vloggersteam is samengesteld uit eindexamenleerlingen van middelbare scholen in de Kop. Ze gaan langs bij organisaties in de Kop van Noord-Holland om uit te vinden hoe aantrekkelijk ze zijn voor starters. Hoe is de sfeer? Is het werk uitdagend? En hoeveel vrijheid krijg je? In een serie vlogs geven ze een inkijkje bij de deelnemende bedrijven, die vervolgens kans maken om de award voor het ‘Leukste startersbedrijf Op Kop 2020’ te winnen.

Stemmen op het leukste bedrijf

Alle vlogs zijn te zien op de socialemediakanalen van Op Kop. Het publiek stemt online op hun favoriete bedrijf. De publieksstemmen tellen voor 50 procent mee; de andere helft van het cijfer krijgen de ondernemingen van de vloggers zelf. Zo worden bedrijven gestimuleerd om de jongeren op banenjacht ook echt een goede eerste ervaring op de arbeidsmarkt te geven.

Ook meedoen?

Wil je dat de JOB-vloggers ook bij jouw organisatie langskomen en meedingen naar de award voor het ‘Leukste startersbedrijf Op Kop 2020’? Meld je bedrijf dan vóór 11 oktober aan via info@opkop.nl.

Over Op Kop

Op Kop is hét platform voor leren, werken en wonen in de Kop van Noord-Holland dat alle kansen in de regio onder de aandacht brengt. Het is begin dit jaar gelanceerd. Op Kop valt onder ‘De Kop Werkt!’, het regionaal stimuleringsprogramma van de vier Kopgemeenten Texel, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen en de provincie Noord-Holland. Wij werken samen aan een toekomstbestendige regio. Dat doen wij door continu kansen te benutten die de kracht van de regio versterken. Daarbij gaat het om de ontwikkeling van havens, agribusiness, energiesector, toerisme, bereikbaarheid en leefomgeving.Meer informatie vindt u op www.opkop.nl en www.dekopwerkt.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: