Kennisplatform voor noord holland

Netflix en Lacoste slaan de handen ineen met een ‘Must-Wear’ collectie

Geplaatst op 20 april 2023
Netflix en Lacoste slaan de handen ineen met een 'Must-Wear' collectie

Er ontstaat iets bijzonders als een gerenommeerd modemerk en een populair entertainment bedrijf elkaar tegenkomen en gaan samenwerken, fans van Netflix en Lacoste worden verrast met een unieke collectie.

De collectie die Netflix en Lacoste uitbrengen is bedoeld om de bijzondere werelden van onze meest geliefde series te vieren, zoals Stranger Things, Bridgerton, Lupin, Money Heist, The Witcher, Sex Education, Shadow & Bone en Elite.

Vanaf 12 april zijn de iconische Lacoste kledingstukken – zoals polo’s, sweatshirts, trainingspakken en meer – in een nieuw jasje gestoken. De kleding is te zien in de Upside Down tot in de middelbare school Las Encinas met de iconische Lacoste krokodil, die bij elke serie een andere look krijgt.

Een collectie voor iedereen

De acht series zijn gekozen vanwege de waarden die ze uitdragen en de diversiteit van hun publiek: Stranger Things, Bridgerton, Lupin, Money Heist, The Witcher, Sex Education, Shadow & Bone en Elite. Deze genderneutrale collectie zal liefhebbers van avontuur, romantiek, tienerseries en fictie verrassen. Trouw aan hun visie op de wereld, spreken Lacoste en Netflix alle generaties en alle smaken aan.

“We zijn erg blij met deze samenwerking die geleid heeft tot een unieke ontmoeting tussen onze twee werelden en onze organisaties die focussen op creativiteit, innovatie en knowhow, waarmee we diverse communities samen willen brengen”, zegt Catherine Splindler, adjunct-directeur van Lacoste.

“Wij denken dat producten een krachtig medium kunnen zijn voor het vertellen van verhalen en de samenwerking met Lacoste biedt een unieke kans om de werelden van mode en entertainment te mengen. Deze collectie is een meeslepende en creatieve manier voor fans om hun liefde voor onze verhalen en personages te uiten.” aldus Josh Simon, VP, Consumer Products, Netflix.

Een collectie van iconen

Polo’s, petten, sweatshirts en trainingspakken behoren tot deze nieuwe collectie, die een mix van sportswear en mode bevat. De iconische Lacoste krokodil is terug te vinden op elk kledingstuk van de collectie vermomd in de outfits van de Netflix personages. Voor Stranger Things verandert zijn gezicht in dat van de fascinerende Demogorgon. Met een knipoog naar koningin Charlotte uit Bridgerton draagt de krokodil een oversized pruik. Andere stukken zijn versierd met een all-over Toile de Jouy-achtige print, waarbij de vermomde krokodillen afgewisseld worden met het Netflix logo. Een must-wear collectie die fans de kans geeft om de liefde voor hun favoriete shows en hun favoriete kledingmerk te matchen met hun persoonlijke stijl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: