Kennisplatform voor noord holland

Nieuwe samenwerking verbindt populaire venues Tiqets met affiliate-partnernetwerk Ticketbar

Geplaatst op 27 maart 2021
Nieuwe samenwerking verbindt de populaire venues van Tiqets met het affiliate-partnernetwerk van Ticketbar

Tiqets, een van ’s werelds toonaangevende online ticketplatforms, gaat voor hun brede portfolio van musea en attracties samenwerken met Ticketbar. Ticketbar heeft sinds hun lancering in 2009 een sterke positie in de museum- en attractiesector dankzij hun brede netwerk van affiliate partners.

De strategische samenwerking bundelt de unieke krachten van beide partijen: Tiqets’ veelzijdige en op consumenten gerichte innovatieve platform wordt versterkt met het wereldwijde affiliate-partnernetwerk van Ticketbar, waarmee een breder en omvangrijker publiek kan worden bereikt.

Samenwerking

“Wij kennen het Ticketbar-team al jaren en zijn altijd onder de indruk van de hechte relaties met hun partners en hun commerciële kracht om geweldige combinaties en citypasses te ontwikkelen”, zegt Luuc Elzinga, directeur en medeoprichter van Tiqets. “Deze samenwerking gaat onze positie op de markt versterken en een grote bijdrage leveren aan ons huidige herstel. We zijn verheugd met hen samen te werken om hun honderden partners meer wegen naar cultuur te bieden en om het bereik van musea en attracties in deze cruciale tijd voor de branche te vergroten.”

Trots

Lars Roelofse en Fabian Zuidinga, oprichters van Ticketbar, zijn trots om samen te werken met Tiqets, met wie ze de Nederlandse roots en can-do-mentaliteit delen. “Tiqets heeft een krachtig technologieplatform gecreëerd met de beste partnerwidgets, portals en trackingtools waar onze partners dol op zijn, gecombineerd met een zeer uitgebreid aanbod van musea en attracties. We zijn verheugd om nauw samen te blijven werken met onze partners en ze deskundige ondersteuning te bieden, zodat deze nieuwe samenwerking met Tiqets gebruikt kan worden om nog meer bezoekers kennis te laten maken met de beste culturele attracties wereldwijd.”

Deze samenwerking brengt het netwerk van Tiqets op meer dan 4.000 partners wereldwijd. In het afgelopen jaar is Tiqets in totaal meer dan 1.000 nieuwe samenwerkingen gestart om hun bereik bij het binnenlandse publiek te vergroten. Ga voor meer informatie over het Affiliate Programma naar www.tiqets.com/affiliate/.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: