Kennisplatform voor noord holland

SieMatic Lifestyle Event

Geplaatst op 4 mei 2023
SieMatic Lifestyle Event

“Het SieMatic Lifestyle Event komt er weer aan! Dit keer met “Design for the Future” Wij zien onszelf als trendsetter. Ben jij dit ook? Benieuwd naar wat de toekomst voor ons in petto heeft op het gebied van keukendesign? Wil jij de nieuwste ontwikkelingen van interieurontwerp en technologie ontdekken”, vertelt een woordvoerder van SieMatic.

“Jij bent van harte welkom op 7 mei 2023 van 11u tot 17u. Kom langs! SieMatic Lifestyle Event “Design for the Future” geeft jou de kans om vooruit te lopen op de rest wanneer het gaat over de interieurtrends en de slimme technologieën.”

“Op zondag 7 mei laten wij jou in avant-première het neusje van de zalm van keuken- en interieur branche ontdekken. Sterker nog: jij krijgt meteen handige tips die jij direct kunt toepassen om jouw optimale woonomgeving te creëren! Dit gaat niet enkel op voor jouw eigen huishouden, maar ook voor daarbuiten. Jouw keuzes hebben namelijk meer impact op de wereld dan je in eerste instantie denkt. Om 13.00 uur en 15.00 uur start een Grande Tour waarin alle partners jou van alles over het onderwerp zullen vertellen. Sluit aan en laat je inspireren!”

“Wij hebben voor dit event een uitgebreide Guest List van uitgekozen partners opgesteld. Hieronder vind jij alvast een sneak peak van alles wat komen gaat op het gebied van lifestyle!”   

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: