Kennisplatform voor noord holland

Sunbreez Alkmaar start met Whole body cryo

Geplaatst op 28 november 2019
Sunbreez Alkmaar start met Whole body cryo

Sinds 1 november heeft het nieuwe vitaliteitscentrum Sunbreez de deuren geopend met een heel bijzonder concept: whole body cryo. Slechts gekleed in ondergoed of badkleding sta je 3 minuten in een cabine bij -110°C en kom je er als herboren uit!

Daar waar de meeste mensen al schrikken zodra de temperatuur buiten onder de 10 graden komt, omarmen cryo consulenten Davinia Stam en Kana Verheul de extreme kou, ervan overtuigd dat Whole body cryo de wereld gaat veroveren. Met hun slogan “Feel @ease in the freeze” hopen zij mensen over de drempel te helpen.Want niet voor niets: er is geen effectievere manier om je immuunsysteem te versterken.

Vitaliteit is een hot item tegenwoordig, met name voor het terugdringen van het ziekteverzuim in organisaties. Als cryo consulenten ondersteunen Davinia en Kana bedrijven en particulieren middels whole body cryotherapie in het vergroten van de algehele vitaliteit. Sunbreez is gevestigd aan de Pettemerstraat 12C in Alkmaar-Overstad.

Door het lichaam frequent kortstondig bloot te stellen aan een extreem lage temperatuur, wordt het eigen biologisch afweermechanisme in je lichaam geactiveerd. Dit alles heeft een ongekend aantal gunstige effecten die voor langere tijd tot op celniveau doorwerken en het regenerend vermogen van het lichaam stimuleert.

Sunbreez heeft gekozen voor een veilige, laagdrempelige methode en een betere whole body cryo ervaring. Een sessie is kortdurend en door de droge kou voor iedereen goed te doen. Daarbij krijg je bescherming voor je oren, handschoenen en sloffen aan.

Cryotherapie kan helpen bij een divers aantal klachten, zoals bij een burn-out of depressie, pijnklachten bij reuma, artritis of fybromyalgie, menopauze, huidaandoeningen als psoriasis of dermatitis, het verminderen van stress, beter slapen, het vergroten van je prestatievermogen, sneller herstellen van spierpijn, een blessure of na een operatie en zelfs gewichtsverlies.

Van jongeren, sporters, moeders, zakenlieden tot en met ouderen – voor iedereen is er een passend programma. Voor je innerlijke welzijn of uiterlijke schoonheid. Hoe dan ook ga je je vitaler voelen! Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen via 0622886449 of meer informatie vinden op de website www.sunbreez.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: