Kennisplatform voor noord holland

The Cool Market haalt investeerders binnen en lanceert feestmaaltijden voor kerst

Geplaatst op 20 december 2022
The Cool Market haalt investeerders binnen en lanceert feestmaaltijden voor kerst

The Cool Market, die vers ingevroren maaltijden van toprestaurants aan huis bezorgt, breidt uit. Dankzij meerdere investeerders die het cool-concept omarmen, kan de webshop de komende jaren flink opschalen. Daarnaast is Frank van der Wagen (33), broer van oprichter Tom van der Wagen (37), ingestapt als mede-eigenaar.

Flink opschalen komende twee jaar

Via investeringsplatform Investormatch.nl kwamen de broers Tom en Frank van der Wagen in contact met o.a. de Eindhovense investeerder Ernie Hiemstra. Hoewel er geen bedrag is bekend gemaakt, “gaat het om een financiering waar we twee jaar mee vooruit kunnen en flink gaan uitbreiden,” vertelt eigenaar Tom van der Wagen. Hij startte de maaltijdservice in juni 2021 met eigen geld. “Diverse financiers waren enthousiast, wat heeft geleid tot een combinatie van investeerders die zijn ingestapt, waaronder Hiemstra.”

7 nieuwe kerstgerechten: van klassieke wildstoof tot rode curry

The Cool Market richt zich vooral op de dagdagelijkse maaltijden en altijd lekker eten. Speciaal voor de feestdagen zijn zeven nieuwe overheerlijke kerstgerechten gelanceerd, zoals de beroemde Friese Wildstoof van sterrenchef Jan Smink uit Wolvenga, de klassieke hazenpeper van Eric Swaghoven van restaurant Valuas uit Venlo en de rode curry met eend van Thais restaurant Baiyok uit Zwolle. Prijzen variëren van €15,95 tot €24,95 voor twee personen, exclusief bezorgkosten.

Vega, koolhydraatarm en glutenvrij uit keukens van sterrenchefs

Vegetarische, koolhydraatarme, gluten- en lactosevrije maaltijden staan ook op het menu en zijn makkelijk vindbaar. De webshop biedt een ruime keuze soepen, schotels en groente- en pasta gerechten van o.a. twee Michelinsterren chef Dick Middelweerd. Zoet en ijs toppen het af. Zo hoef je tijdens de kerstdagen niks te doen, maar kan je wel genieten van lekker samen eten, thuis aan je eigen eettafel.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: