Kennisplatform voor noord holland

“Tof Bloemen 100ste bedrijf aangesloten bij Amstelveens Cadeau kaart”

Geplaatst op 24 mei 2023
"Tof Bloemen 100ste bedrijf aangesloten bij Amstelveens Cadeau kaart"

Wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai heeft op woensdag 17 mei Henk Anrochte van TOF Bloemen gefeliciteerd, omdat zij als 100ste bedrijf bij Amstelveens Cadeau zijn aangesloten. TOF Bloemen is een echte Amstelveense ondernemer, nu al 3e generatie en zit aan de Rembrandtweg.

Wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai: “Amstelveens Cadeau stimuleert de omzet van lokale bedrijven en is het leukste en meest lokale cadeau om te geven. Met deze cadeaukaart laat je iemand zelf kiezen waar te gaan winkelen, eten, drinken, of iets anders leuks te gaan doen in Amstelveen. Een heel groot voordeel is dat door Amstelveens Cadeau er heel veel geld binnen de lokale economie blijft.”

Stimuleringsfonds Lokale Economie

De introductie van het Amstelveens Cadeau is een initiatief van de Vereniging van Amstelveense Detaillisten (VAD) en is mede mogelijk dankzij een subsidie uit het Stimuleringsfonds Lokale Economie van de gemeente Amstelveen.

“Jaarlijks wordt er door de inwoners van Amstelveen heel veel besteed met cadeaukaarten. Het grootste deel van dit bedrag werd online besteed en bij ondernemers buiten Amstelveen. Met de introductie van het Amstelveens Cadeau bereiken we dat een belangrijk deel wordt besteed bij ondernemers in Amstelveen. Lokale ondernemers zijn namelijk een belangrijke schakel in de lokale economie. Zij zijn sociaal betrokken. zullen je met raad en daad helpen en adviseren. Zij zorgen voor de eerste baantjes en sponsoren de lokale (sport)verenigingen en evenementen. Je moet je eens voorstellen hoe het straatbeeld zou zijn zonder deze gepassioneerde ondernemers. Zij zijn immers de smaakmakers van Amstelveen. Mensen zijn bewuster en meer verbonden met hun eigen omgeving en hierdoor krijgen we een meer sociale en loyale lokale samenleving. Zo creëren we een lokaal systeem waarin het leuker is om lokaal te winkelen en te consumeren. Hier helpt het Amstelveens Cadeau bij. Het geld blijft in de regio en gaat rond tussen inwoners, verenigingen en lokale ondernemers. Een systeem waar een ieder van profiteert”, geeft Elzakalai aan.

Amstelveens Cadeau

Direct bij de introductie is er al een groot aantal bedrijven in Amstelveen waar je kunt betalen met het Amstelveens Cadeau, van supermarkt tot visboer en horeca tot cultuur. Dagelijks sluiten zich meer bedrijven aan nu dus al meer dan 100. Wil je als bedrijf ook aansluiten bij Amstelveens Cadeau kijk dan op de site. Inwoners, organisaties kunnen, naast het kopen in winkels, ook de Amstelveen Cadeau kaart aanschaffen via de website.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: