Kennisplatform voor noord holland

Zomereditie Kijk op Noord-Holland Noord nu te lezen!

Geplaatst op 15 juli 2022
Zomereditie Kijk op Noord-Holland Noord nu te lezen!

De tijd vliegt: het is alweer zomer. Wellicht leest u ons zomernummer dan ook wel buiten in het zonnetje, onder het genot van een koel drankje. Hoe dan ook: lezenswaardig en inspirerend is deze editie vol innovatief nieuws zeker! Lees hier het magazine.

Neem bijvoorbeeld de onderneming op de cover: Interflow, een specialistisch bedrijf uit Wieringerwerf dat hoogwaardige schone ruimtes produceert voor de farmacie en industrie. Sinds januari is Bart Jan Freriks er directeur. Hij vertelt over de bedrijfscultuur én ambities van deze marktleider in schone ruimtes.

Heerhugowaard
Heerhugowaard staat extra in het zonnetje in deze editie. Zo gingen we op bezoek bij de Burg Group in Heerhugowaard. Eén van de grootste producenten van natuurlijke azijnen en siropen ter wereld én regionaal koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Directeur Patricia Surendonk is ook voorzitter van Bedrijfskring Heerhugowaard.

Bouderij Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is eveneens gevestigd in Heerhugowaard. Marco Bouderij heeft ruim dertien jaar ervaring in de schoonmaak. Hij nam in 2021 Hauwert Clean over en in mei 2022 Professional Cleaning Services (PCS). Tijd om deze ondernemer eens aan de tand te voelen over zijn visie op gespecialiseerde schoonmaak.

Focus op bewezen technologie, hoogwaardige service en deskundig maatwerk, scherp zijn op technologische innovaties, volop investeren in de expertise van medewerkers: allemaal factoren die eraan bijdragen dat Aqualectra uit Heerhugowaard staat waar het nu staat. Directeur Tom Stringer vertelt óók over de overname door VINCI Energies.

Verder kijken
European Business Supply is gevestigd in Zwaag. Voor Kevin Loomans is verder kijken dan je eigen businessmodel en creatief denken over oplossingen voor de regio, ondernemers en/of als maatschappij, zijn tweede natuur. Lees het inspirerende gesprek over recycling en hergebruik als topprioriteit.

Bijzonder in beveiliging
Regio Control Veldt, gevestigd in Opmeer, is al 25 jaar bijzonder in beveiliging. Desiré Veldt nam in 2015 het stokje over van haar vader en kon dankzij zijn goede basis het bedrijf verder uitbouwen. Lees alles over de unieke werkmethode én de viering van het jubileum.

ROM InWest
De twee riant gevulde fondsen waarover ROM InWest beschikt moeten benut worden. Daarom vertelt CEO Janet Nieboer hoe de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij ondernemers kan helpen. “We ondersteunen ondernemers met inzet van menskracht, ons netwerk én vanuit onze fondsen.” Uit het praktijkvoorbeeld van Avishai Trabelsi, CEO van Quicargo, blijkt dat dit goed werkt.

Er is nog veel meer te lezen in dit inspirerende zomernummer. Ik wens u een hele fijne zomer! Lees hier het magazine.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: