Kennisplatform voor noord holland

Aanleg glasvezel gaat door in Anna Paulowna

Geplaatst op 4 mei 2023
Aanleg glasvezel gaat door in Anna Paulowna

Een deel van de gemeente Hollands Kroon krijgt al glasvezel van DELTA Netwerk. Na een succesvolle glasvezelcampagne is er nu ook in Anna Paulowna voldoende animo voor het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk. De aanleg is ondertussen begonnen in ’t Veld en volgens verwachting starten de aanlegwerkzaamheden in Anna Paulowna in het derde kwartaal van 2024.

“Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. We doen inmiddels zoveel via internet: thuiswerken, leren, streamen, interactieve tv kijken, gamen, zorg op afstand, maar ook het op afstand bedienen van techniek in huis wordt steeds gebruikelijker. Ik zie de behoefte aan internetcapaciteit elk jaar groeien. Daarom ben ik blij dat ook Anna Paulowna gekozen heeft voor glasvezel van DELTA Netwerk. Nu krijgen alle inwoners de mogelijkheid op een glasvezelaansluiting en daarmee toegang tot het netwerk van de toekomst,” aldus projectleider Sonja Jansma van DELTA Netwerk.

Aanmelden is nog mogelijk

Bij inwoners die nog geen abonnement hebben afgesloten, plaatst DELTA Netwerk graag een glasvezelaansluiting in huis. Het is wel zo dat men een glasvezelabonnement moet afsluiten om gebruik te kunnen maken van deze aansluiting. Doet men dit uiterlijk 17 mei 2023, dan bespaart men de aansluitkosten.

Meer informatie

Voor vragen over glasvezel, de aansluiting of hulp bij het afsluiten van een abonnement kunnen inwoners terecht in het Glasvezel Informatiepunt aan de Smidsweg 14 in Anna Paulowna of bij een lokale verkoper.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: