Kennisplatform voor noord holland

Gigasnel glasvezel nu ook in Anna Paulowna

Geplaatst op 25 januari 2023
Gigasnel glasvezel nu ook in Anna Paulowna

Goed nieuws! Een deel van de gemeente Hollands Kroon heeft al toegang tot glasvezel. Om ook de overige dorpen en buurtschappen te voorzien van snel en stabiel internet, heeft de gemeente Hollands Kroon na een openbare selectieprocedure gekozen om een samenwerking aan te gaan met DELTA Netwerk. Daarom start DELTA Netwerk nu met de campagne in Anna Paulowna. Als 20% van de inwoners van ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en uiterlijk 19 april 2023 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt ook hier glasvezel.

Projectleider Sonja Jansma over glasvezel

“Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. We doen inmiddels zoveel via internet: thuiswerken, leren, streamen, interactieve tv kijken, gamen, zorg op afstand, maar ook het op afstand bedienen van techniek in huis wordt steeds gebruikelijker. Ik zie de behoefte aan internetcapaciteit elk jaar groeien. Daarom ben ik blij dat we starten met een glasvezelcampagne in de Anna Paulowna, zodat alle inwoners de mogelijkheid krijgen op een glasvezelaansluiting en daarmee toegang tot het netwerk van de toekomst,” aldus projectleider Sonja Jansma van DELTA Netwerk.

Informatieavonden

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over de voordelen van glasvezel, de aanleg van het glasvezelnetwerk en het aanbod, organiseert DELTA Netwerk verschillende informatieavonden. Deze vinden plaats op:

· Woensdag 15 februari bij Polderei, Molenvaart 253, Anna Paulowna

· Dinsdag 21 februari bij SV Kleine Sluis complex, Sportpark Kleine Sluis 2-3, Anna Paulowna

Op alle informatieavonden is de inloop vanaf 19:00 en start de presentatie om 19.30 uur.

Ook is er een online een informatieavond. Op woensdag 22 februari vanaf 19.30 uur kan iedereen deze eenvoudig volgen via een computer, tablet of telefoon. Meer informatie hierover of aanmelden voor deze informatieavond kan via deltanetwerk.nl Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd middels een brief.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: