Kennisplatform voor noord holland

Aanmelden Westfriese Alleskunner Ondernemer tot 15 mei

Geplaatst op 8 mei 2023
Aanmelden Westfriese Alleskunner Ondernemer tot 15 mei

Veel Westfriese ondernemers hebben zich al aangemeld, maar er is ruimte voor meer deelnemers! Word jij de Westfriese Alleskunner Ondernemer van 2023? Meld je dan voor 15 mei aan om deel te nemen aan dit exclusieve evenement op vrijdag 16 juni 2023 in de bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen. Het evenement wordt georganiseerd door de OCW, HOC en OVW en belooft een dag te zijn waar nog lang over nagepraat zal worden.

Het evenement begint met maximaal 100 koppels en alle spellen worden in koppels gespeeld. Telkens vallen er mensen af en degene die overblijft is de Westfriese Alleskunner Ondernemer. Alle spellen zijn met de scheidsrechters geoefend en aangescherpt. Deze middag was ontzettend leuk, dus dat belooft wat!

Netwerken en prijzen

Naast de competitieve spellen, biedt het evenement ook de kans om te netwerken met andere ondernemers. Deelnemers maken kans op mooie prijzen, zoals een elektrische fiets, en mogen het hele jaar gratis deelnemen aan activiteiten van de drie ondernemersverenigingen. Het evenement is niet alleen een leuke dag voor deelnemende ondernemers, maar ook supporters kunnen genieten van een gezellige dag vol verrassingen. Alle aanwezigen kunnen genieten van een gezellige sfeer en hapjes en drankjes in de horecagelegenheid die zich in de hal bevindt. Na afloop van het evenement is er een DJ aanwezig om het feestje compleet te maken.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: