Kennisplatform voor noord holland

Latere starttijd Westfriese Alleskunner Ondernemer

Geplaatst op 29 mei 2023
Latere starttijd Westfriese Alleskunner Ondernemer

Op verzoek van vele ondernemers is besloten om het evenement Westfriese Alleskunner Ondernemer later te starten. Zo hoeft niemand business te missen. Het evenement start nu om 17.00 uur. Aanmelden is nog steeds mogelijk!

De Westfriese Alleskunner wordt georganiseerd door de OCW, HOC en OVW en belooft een dag te zijn waar nog lang over nagepraat zal worden. Het evenement begint met maximaal 100 koppels en alle spellen worden in koppels gespeeld. Tijdens de eerste spellen zal niemand afvallen. Je speelt meerdere spellen en verdient hiermee punten voor de halve finale. Degenen met de meeste punten gaan door tot er uiteindelijk een koppel overblijft. Zij mogen zich de Westfriese Alleskunner Ondernemer 2023 noemen!

Spellen doen en netwerken

Over de spellen kan niet zoveel verklapt worden, maar het heeft onder andere iets te maken met slingers en ballonnen, cadeautjes uitpakken en consumptiebonnen verzamelen. Naast deze leuke spellen, biedt het evenement ook de kans om te netwerken met andere ondernemers. Deelnemers maken daarnaast kans op mooie prijzen, zoals een elektrische fiets, en mogen het hele jaar gratis deelnemen aan activiteiten van de drie ondernemersverenigingen.

Ook leuk voor supporters

Het evenement is niet alleen een leuke dag voor deelnemende ondernemers, maar ook supporters kunnen genieten van een gezellige dag vol verrassingen. Alle aanwezigen kunnen genieten van een gezellige sfeer en hapjes en drankjes in de horecagelegenheid die zich in de bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen bevindt. Na afloop van het evenement is er een DJ aanwezig om het feestje compleet te maken.

Word jij de Westfriese Alleskunner?

Deelnemers kunnen zich als koppel van twee ondernemers of individueel (dan word je gekoppeld) aanmelden via www.wfalleskunner.nl. Deelname kost 50 euro per persoon.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: