Kennisplatform voor noord holland

V.a. 17 nov: Corona sneltest voor Nieuw-Vennep en omstreken

Geplaatst op 12 november 2020
Snellecoronatest.nl coronatest sneltest

Snellecoronatest.nl opent teststraat en test op locatie bij lokale bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen.

Op dinsdag 17 november opent een nieuwe particuliere corona sneltestlocatie aan de Pondweg in Nieuw-Vennep. Vanaf deze datum kan iedereen hier van dinsdag tot vrijdag terecht voor een afspraak om te testen of zij het coronavirus momenteel hebben, of in het verleden hebben gehad. Daarnaast komt medisch geschoold personeel op locatie bij bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen in gemeente Haarlemmermeer. De wetenschappelijke bewezen testen met een nauwkeurigheid van 97,6% tonen binnen 10 minuten de uitslag.

De teststraat van Snellecoronatest.nl is geopend voor iedereen die niet bij de reguliere GGD-teststraten terecht kan en/of snel uitslag wilt of nodig heeft. Via de website is gemakkelijk een afspraak te maken voor een dag naar keuze. De teststraat is wekelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 16:00 uur. Er kan worden gekozen voor een antigeen sneltest om te testen of op dat moment sprake is van een besmetting, een antibody [RD1] sneltest waarbij de uitslag laat zien of er in het verleden sprake was van een besmetting en antistoffen, of beide. Voor beide testen geldt een nauwkeurigheid van 97,6%, dat de uitslag binnen 15 minuten bekend is en dat zij worden afgenomen door medisch geschoold personeel.

Besmetting preventie voor lokale bedrijven, zorginstellingen en het onderwijs

Daarnaast biedt Snellecoronatest.nl 24/7 sneltesten voor bedrijven, organisaties, zorg- en onderwijsinstellingen die zijn gevestigd in gemeente Haarlemmermeer. Na het maken van een afspraak via de website komt medisch personeel op locatie om de testen af te nemen. Dit kan bij afname vanaf 10 stuks van de antigeen en/of antibody test, of beide.

Adres: Pondweg 7, 2100 PK Nieuw-Vennep.

Praktijk openingstijden: maandag t/m vrijdag – 09:00 – 16:00 uur, binnen deze uren gelden de onderstaande tarieven.

Prijzen (incl 21% btw):

  • Antigeen sneltest: €95,-
  • Antibody sneltest: €50,-
  • Antigeen- en antibody sneltest: €125,-

Voor afspraken buiten de praktijk openingstijden: hiervoor geldt een extra toeslag van €50,- per test. Dit geldt alleen voor bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen en niet voor particulieren.

Website: https://snellecoronatest.nl/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: