Kennisplatform voor noord holland

Fratelli Rossetti Spring Summer 2023

Geplaatst op 17 februari 2023
Fratelli Rossetti Spring Summer 2023

Dit jaar viert het Milanese merk zijn 70ste verjaardag. Deze belangrijke mijlpaal is het moment voor Fratelli Rossetti om te focussen op de herkomst en de merkindentiteit.

Met zijn eigentijdse karakter overstijgt de nieuwe collectie de mode en focust zich op de waarden die het bedrijf vertegenwoordigt: hoogwaardige producten, de zoektocht naar materialen van topkwaliteit en lokaal, ambachtelijk vakmanschap. Deze thema’s maken deel uit van de merkidentiteit van Fratelli Rossetti en worden weerspiegeld in de collectie.

“We bereiken een belangrijk punt in de geschiedenis waarin we allemaal een bijdrage moeten leveren. Nu we een belangrijk jubileum vieren, willen we onze inzet voor duurzaamheid opnieuw bevestigen, ook al is de weg nog lang en hobbelig. Het doel is om door te gaan met het creëren van uitstekende, in Milaan handgemaakte producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en seizoenstrends te overstijgen dankzij het nauwgezette ontwerp,” licht Luca Rossetti toe.

Fratelli Rossetti heeft in de loop van zijn 70-jarige geschiedenis kleine en grote revoluties in de modewereld teweeggebracht. Nog altijd zetten ze hun missie voort en combineren ze een lange traditie van vakmanschap met uitgebreid onderzoek naar innovatie, terwijl het de kenmerkende elegantie van het merk behoudt. Dankzij het vermogen om eigentijds design en handmatige technieken te combineren, is Fratelli Rossetti een internationale ambassadeur voor Made in Italy en Italiaanse stijl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: