Kennisplatform voor noord holland

Glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL langs de deuren

Geplaatst op 1 april 2019
Glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL langs de deuren

Vanaf 8 april gaan glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL bij de woningen in Zuidwijk en Huygenhoek langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een legitimatiepas waaruit blijkt dat zij namens KPN NetwerkNL aan de deur komen.

Voorbereidende werkzaamheden.

Glasvezelvoorbereider Cézanne legt uit wat deze werkzaamheden inhouden: “Ik ga langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Ik kijk daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Daarnaast vraag ik de bewoners om toestemming voor de werkzaamheden in en rond de woning.”

Elke woning krijgt gratis glasvezel.

Alle woningen binnen het aansluitgebied van Zuidwijk en Huygenhoek worden gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. Via de postcodecheck op www.kpnnetwerknl.nl zien inwoners of hun woning ook wordt aangesloten.

Meer informatie tijdens de Glasvezeldag.

Op woensdag 17 april organiseert KPN NetwerkNL van 16.00 tot 21.00 uur een Glasvezeldag bij OBS De Hasselbraam, Anna Polaktuin 26 in Heerhugowaard. Tijdens deze dag komen inwoners alles te weten over glasvezel in hun wijk. Daarnaast kunnen inwoners voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel vanaf 12 april elke vrijdag tussen 14.00 en 20.00 uur terecht in het glasvezelinformatiepunt bij de Albert Heijn op Anna Clasina op Het Landtplantsoen 11. Inwoners kunnen de postcodecheck op kpnnetwerk.nl doen en zich inschrijven voor glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: