Kennisplatform voor noord holland

Havaianas gaat Square

Geplaatst op 2 mei 2023
Havaianas gaat Square

Havaianas komt deze zomer, na 17 jaar, met een vernieuwde shape van de iconische Havaianas flip flop, perfect voor de modieuze en actieve vrouw.

We zien de vierkante shape terug in de klassieke flip flop Slim Square maar ook in de You Milan sandaal. De Slim Square heeft een stijlvolle vierkante zool en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en ontwerpen, waardoor ze zowel geschikt zijn voor op het strand als in de stad.

De Square familie is er in de bekende zomerse kleuren en komt ook met fluweel en glitters. Of je nu op vakantie bent of even het kantoor uit moet, deze flip flops houden je comfortabel en stijlvol.

De nieuwe You Milan, geïnspireerd op de modehoofdstad Milaan, heeft naast een vierkante zool ook meer volume door ‘opgeblazen’ straps.

Havaianas

Havaianas is opgericht in 1962 en heeft de Braziliaanse geest over de hele wereld verspreid met hun legendarische rubberzool en de heldere, vrolijke ontwerpen. Havaianas staat voor comfort, vrolijkheid en vrijheid in de meest eenvoudige en spontane vorm voor iedere voet. Havaianas is aanwezig in meer dan 100 landen over de hele wereld en is uitgegroeid tot een belangrijk schoeisel voor miljoenen mensen over de hele wereld. We blijven innoveren met nieuwe vormen, technologieën en opties van de iconische teenslippers tot zwemkleding, kleding en accessoires.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: