Kennisplatform voor noord holland

Ontdek de nieuwste collectie van Havaianas Kids

Geplaatst op 4 april 2022
Ontdek de nieuwste collectie van Havaianas Kids

Havaianas doen niets liever dan meer vrolijkheid en kleur toevoegen aan het leven (en aan de voeten) van mensen, en dat is waar ze bij Havaianas goed in zijn. Maar waarom zouden alleen volwassen het leuk mogen hebben? De collectie Kids en Baby sprankelt van de levendige kleuren en vrolijke plaatjes, en Havaianas weet zeker dat kinderen de slippers met net zoveel plezier dragen als dat ze gemaakt worden.

De modellen Baby hebben de klassieke teenslippervorm, maar bieden extra steun met een elastisch bandje om de hiel. Zo kan de kleine veilig zijn stapjes zetten. Waarom niet meteen goed beginnen met de Baby Logomania? Een echte klassieker in mini uitvoering met de beroemde flexibele rubberen zool met antislip, alles voor een veilig gevoel.

De Baby Brasil Logo, een kleine versie van de klassieker met de iconische Braziliaanse vlag, is te vinden in 5 stoere kleuren. Dit model heeft een vrolijke, avontuurlijke spirit en dat deelt het merk maar al te graag met de jongste Havaianas fans.

Fantasie de vrije loop

De Kids lijn zit boordevol levendige en spannende prints die tot de verbeelding van ieder kind spreekt. De modellen zitten vol met grappige details die je dag nog een stukje vrolijker maakt. Laat hun fantasie de vrije loop met de Kids Fantasy, een model met mythische figuren in prachtige droomachtige kleuren. Het bandje bevat trouwens een leuke accessoire, zodat de kleintjes groots kunnen blijven dromen.

Kids Athletics

Droomt je kind ervan een sportheld te worden? Dan is de Kids Athletics een goed begin. De zool is versierd met verschillende thema’s uit de sport: voetbal, tennis en fietsen. Niets is leuker dan te zien hoe kinderen hun dromen waarmaken. De modellen uit de serie Kids zijn allemaal gebaseerd op de super comfortabele klassieke teenslipper en zijn gemaakt van duurzaam rubber. Zo weet je zeker dat de kleintjes de hele dag door lekker comfortabel en veilig lopen en dat de teenslippers hun avonturen goed kunnen bijbenen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: