Kennisplatform voor noord holland

ROTATE x Havaianas onthullen hun eerste samenwerking

Geplaatst op 20 april 2022
ROTATE x Havaianas onthullen hun eerste samenwerking

Het in Kopenhagen gevestigde modemerk ROTATE en het iconische Braziliaanse merk Havaianas bundelen hun krachten voor de lancering van een serie limited edition slippers. De 3-delige samenwerking is de perfecte fusie van beide merken, het samenvoegen van de high glam en sexy uitstraling van ROTATE met de relaxte spirit van Havaianas.

De samenwerking wordt wereldwijd gelanceerd op 27 april en onthult 3 modellen met de iconische rubberen Havaianas zool, waarbij alle modellen voorzien zijn van een ROTATE pin op de band. Verkrijgbaar in ROTATE zijn kenmerkende kleuren hot pink en fel groen met een dik gedrukt ROTATE logo op de zolen, evenals een trendy python print.

Gedurfde palet

Ontworpen om het gedurfde palet van de lente/zomercollectie 2022 van ROTATE te complimenteren, zullen de teenslippers je van het strand naar fashion week brengen. De slippers zijn perfect te combineren met de jurken van ROTATE om een zomerse look te creëren, de perfecte combinatie van casual en outgoing.

Iconische teenslippers

“We zijn erg enthousiast om onze samenwerking met Havaianas te onthullen. De iconische teenslippers van het merk zijn al sinds tijden een onmisbaar onderdeel van onze zomergarderobe, en we staan er beiden om bekend dat we hun teenslippers met jurken combineren voor een typische Kopenhaagse meisjeslook. We debuteerden twee looks van onze eerste ROTATE collectie door ze te combineren met teenslippers van Havaianas en ze te dragen tussen shows tijdens Copenhagen Fashion Week, en dit is nog steeds een van onze meest herkenbare street-style looks. Dit is voor ons een moment dat de cirkel rond is en een lang gekoesterde droom werkelijkheid is geworden.”

Sterk verbonden met mode

“Samenwerken met zo’n tof modemerk als ROTATE helpt ons om onze merkessentie te versterken. Havaianas is meer dan een flip-flop merk; het staat voor een vrije levensstijl en een manier om onszelf uit te drukken. Dit is sterk verbonden met mode en laat zien dat ons product kan worden gebruikt om een statement te maken, van het combineren met zomerse jurken om de stad te verkennen of de dag door te brengen op het strand. We zijn zeer enthousiast over deze samenwerking met ROTATE.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: