Kennisplatform voor noord holland

Kerstnummer Kijk op Noord-Holland Zuid nu te lezen!

Geplaatst op 29 november 2022
Kerstnummer Kijk op Noord-Holland Zuid nu te lezen!

Nog een paar weken en dan zitten we alweer midden in de feestdagen en zijn we ons allemaal waarschijnlijk al aan het voorbereiden op het nieuwe jaar. In deze editie van Kijk op Noord-Holland Zuid hebben we weer een groot aantal inspirerende ondernemers gesproken, en opgetekend waar zij hun energie en enthousiasme vandaan halen. Dat zijn in deze onzekere tijden nog altijd best hele positieve verhalen. Lees hier het magazine.

Op de cover van dit kerstnummer deze keer Karin van Oevelen-Schurer van YourGift Cards in Amsterdam. Een mooi artikel waarin zij samen met Toon van Dooijeweerd vertelt hoe je het geven van een cadeaukaart ook maatschappelijke waarde kunt geven. Bedrijven krijgen bij YourGift Cards een bonus waarmee een goed doel of een maatschappelijk project gesteund kan worden. Een mooie bijdrage aan een betere wereld dus. Een aanrader, zo aan het einde van het jaar.

Maatschappelijk ondernemen

Ook Carlijne van Popering van Hollandshart.shop haakt graag op het thema van maatschappelijk ondernemen in. Eten en drinken verbindt. Dat is een thema waar zij als kind mee is grootgebracht, en in tijden van Covid heeft omgezet in ondernemerschap. Culinaire duurzame geschenkboxen dragen wat haar betreft bij aan een duurzame en betere wereld.

Jong talent

Tenslotte vertellen Hans de Winter en Tessa Daems over de ambitie van Telstar Vrouwen om de beste opleidingsclub van Nederland te zijn. Jonge talenten kunnen deelnemen aan de Telstar Vrouwen Academie, waarbij ze naast het voetballen bij hun eigen club, vier keer per week trainen via de academie. Een veilige leeromgeving waarbij alle professionele middelen beschikbaar zijn om talenten op te leiden voor het hoogste niveau. Het vrouwenvoetbal zit duidelijk in de lift en ook het bedrijfsleven weet de weg naar deze sport steeds beter te vinden. Een must om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te brengen.

Vooruitkijken, kansen blijven zien en benutten. Dat is wat ondernemers kenmerkt en wij hopen dat we ook in het komende jaar weer veel van deze mooie verhalen mogen opschrijven. Wij wensen u namens het hele team van Kijk op Noord-Holland Zuid veel leesplezier en vast fijne feestdagen. Lees hier het magazine.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: