Kennisplatform voor noord holland

Kunst aan je voeten met Havaianas Iridescent

Geplaatst op 11 maart 2022
Kunst aan je voeten met Havaianas Iridescent

Havaianas heeft al 60 jaar ervaring in het creëren van aantrekkelijke footwear met oogverblindende designs, waarbij comfort voorop staat. De designers van Havaianas selecteerden de meest favoriete modellen en stopten ze in een hypermodern jasje, met spannende en nieuwe designs. Als kunst aan je voeten.

Het slanke ontwerp van de Slim Iridescent komt overeen met die van de andere slippers uit de Slim-lijn, maar het vernieuwende ontwerp maakt de Iridescent uniek in zijn soort. De geprinte metallic draaikolk van kleuren op de zool en het subtiele elegante bandje in een bijpassende kleur creëren een dromerige look. Dankzij onze beroemde rubberen zool loop je al snel met je hoofd in de wolken.

Subtiel kleurverloop

De Slim-lijn brengt ons nog meer prachtige kleurencombinaties met de SlimGradientSunset. Het ontwerp is een wat ingetogener versie van de Slim Iridescent, met een geleidelijke fade van kleuren die over de gehele zool geprint is en doorloopt in de zijkanten. Ook de bandjes laten een subtiel kleurverloop zien en zijn versierd met een zachte glans. Met de Slim Gradient Sunset maak je je outfit nog eleganter. Draag dit mooie paar overdag, of ’s avonds als je uitgaat.

De teenslipper Top Verano gaat op de kunstzinnige tour, net als de Slim Iridescent. Deze toonaangevende topper heeft een gloednieuwe look. We vinden het klassieke en super comfortabele Top model nu in drie opvallende kleuren. Elk paar is afgewerkt met een subtiel glanzend bandje met een holografisch effect, waarbij de kleuren zich spontaan met elkaar mengen. Een unieke, moderne look. Een echte Top(per), want deze slipper heeft alles: stijl, comfort en veelzijdigheid.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: