Kennisplatform voor noord holland

Lacoste L003 Neo

Geplaatst op 7 februari 2023
Lacoste L003 Neo

Een verhaal van mode, creativiteit en sport, verpakt in een gedurfde en moderne sneaker. De L003 Neo: waar high fashion samenkomt met sport. Fris, strak, modieus en sportief. Lacoste brengt met de L003 Neo sneakers de catwalk naar de straat. Een nieuw hoogtepunt voor Lacoste, die experimenteert met het samenvoegen van mode en sport. De L003 Neo omarmt de bounce voor een prachtige stijl.

Lacoste onthult met trots de gloednieuwe L003 Neo; geïnspireerd op Lacoste’s L003 Neo Runway. Het is een knipoog naar de innoverende prestaties van oprichter Rene Lacoste, die de regels over hoe mode en sport samengaan, volledig doorbrak. Een belangrijke inspiratiebron voor de Neo is de tennisbal – die over lijnen, scheidslijnen en tijd heen stuitert. De schoen is net zo energiek – bewegend van de baan naar de straat, van sport naar mode.

Deze dynamische lifestyle sneaker heeft een bovenwerk van neopreen en mesh, en een gedetailleerde vetersluiting. Bovendien schittert de krokodil op de hiel aan de zijkant. De schoen heeft een zeer moderne dikke zool. De L003 Neo wordt naast stijlvol monochroom roze, volledig zwart, kaki en turquoise ook geleverd in een neon kleur, die knipoogt naar de dynamiek van de tennisbal en naar Lacoste’s rijke geschiedenis als sportleider.

De schoen komt pas echt tot leven in de campagne met L003 Neo ambassadeurs Ella Mai en Midwxst in de hoofdrol. Ella Mai is een echte sing/songwriter, die vanuit Londen een wereldwijd publiek aanspreekt. De Amerikaanse Midwxst is zonder twijfel ’s werelds volgende grote hip hop icoon. Beiden zijn in beweging, stuiterend, snel en stralend. Zij laten de energieke en de jeugdigheid van de L003 Neo zien. De campagne is een eerbetoon aan beweging met als rol het doorbreken van grenzen en het passeren van verschillende werelden.

Lacoste durft uniek te zijn als het gaat om mode en sport. Het nieuwe L003 silhouet voegt de beste elementen van beide werelden samen, waarbij details en geschiedenis worden gecombineerd tot nieuwe en verrassende schoenen, ontworpen voor het hedendaagse leven. Het doel is het omarmen van mode, waarbij sportkleding en de sportcultuur samenkomen. De L003 Neo biedt het comfort van performance-wear en tegelijkertijd het karakter van high fashion schoenen. Het versterkt Lacoste’s waarden; mode, tennis, cultuur, stijl, design en eindeloze moderniteit.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: