Kennisplatform voor noord holland

Najaarseditie Kijk op Noord-Holland Noord gepubliceerd!

Geplaatst op 13 oktober 2021
Kijk op Noord-Holland Noord 3-2021

Port of Den Helder is een haven in transitie, vertelt directeur Jacoba Bolderheij ons. De ‘haven voor de regio’ prijkt op de cover van deze najaarseditie en in een uitgebreid artikel doet Bolderheij uit de doeken wat de plannen voor de Helderse haven zijn, vooral wat de energietransitie betreft. Bovendien is de haven een belangrijke werkgever voor de regio. Lees het magazine hier.

Volop in beweging is ook Henselmans Bouw & Ontwikkeling. Een echte ‘bouwer in beweging’, want directeur Arnold Henselmans vertelt over de totaal andere manier van werken die zijn organisatie heeft aangenomen. Hoog inzetten, daar weet ook Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord alles van. Met de programma’s van GO!-NH ondersteunen bestuurders, CEO’s en andere experts startende en opschalende bedrijven. Een echte superbooster.

Yvette Out – directeur van EBC Beveiliging in Alkmaar – is gepokt en gemazeld in het veiligheidsvak en neemt niets voor zoete koek aan. Leer van haar meer over andere slimme camerasystemen. Trainingscentrum Crescendo uit Hoorn legt ons enthousiast uit waarom een cursus niet alleen nuttig, maar ook gewoon leuk mag zijn.

Arbeidsmarkt
Jolanda Bakker, directeur van Bureau Hoofdstuk, neemt de thema’s werkgeluk en duurzame inzetbaarheid bij de kop. Ontzettend actueel én belangrijk. EmpowerYou zit ongeveer in dezelfde hoek met een ode aan nieuwsgierige collega’s. Nieuw perspectief bieden en regelmatig een loopbaancheck doen staan centraal bij deze organisatie.

We blijven bij de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt met de adviseurs van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP). Zij zijn voor werkgevers hét aanspreekpunt. Het WSP is een samenwerking tussen gemeenten, UWV en SW-bedrijven.

WerkSaam Westfriesland merkt dat steeds meer bedrijven investeren in personeel dat via Werksaam bij hen terechtkomt. Deze organisatie gaat voor het koppelen van wensen van werkgevers aan talenten van mensen.

Wij koppelen graag de actualiteit aan de business van onze gedreven ondernemers. Daarom staan in deze editie onder andere de energietransitie en de arbeidsmarkt centraal.

Veel leesplezier! Lees het magazine hier.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: