Kennisplatform voor noord holland

Özel Opleidingen verovert Noord-Holland

Geplaatst op 14 december 2021
Özel Opleidingen verovert Noord-Holland

Dé oplossing voor krapte op de arbeidsmarkt in de industrie, logistiek en infra: zorg ervoor dat potentiële werknemers een gedegen veiligheidsopleiding krijgen zodat ze meteen aan de slag kunnen. Özel Opleidingen, marktleider in Zuid-Holland, verovert met deze insteek nu ook Noord-Holland met een perfect uitgeruste praktijklocatie in Velsen-Noord.

In Zuid-Holland is Özel gevestigd in Rotterdam. De locatie in Velsen-Noord is zeer uitgebreid en nieuw, Berat Köse en Remon Pidoux tonen gezamenlijk de theorielokalen en de praktijkhal. Berat Köse is manager van de locatie, Pidoux is directeur van Delta Team en een gewaardeerde klant van Özel Opleidingen. Hij vindt het belangrijk om Noord-Holland te laten weten dat Köse en zijn team perfect werk verrichten.

Toplocatie
De theorielokalen zijn ruim, licht en netjes, evenals de kantine en ontvangstruimte. Özel Opleidingen deelt de buitenruimte met andere bedrijven, die actief zijn in de sectoren waarvoor Özel mensen opleidt. “Wij zitten hier in het hart van de bedrijvigheid, echt een toplocatie”, vertelt Köse enthousiast. De ingang van Tata Steel komt in zicht en er zijn diverse vrachtwagens te zien: voor hogedruk, droge stoffen en vacuümwagens. Voor de praktijklocatie staat een hogedrukpomp, een spuitloods, heftrucks, reachtrucks, een reactorvat, warmtewisselaars, een hoogwerker, een flensenboom en diverse stellingen: alles dat nodig is voor veiligheidsopleidingen is aanwezig.

Snel, flexibel en kwaliteit
Köse: “We hebben al veel complimenten gekregen over onze zeer uitgebreide locatie en hoe veilig die is ingericht. We hebben een enorm breed assortiment opleidingen en werken nauw samen met vele bedrijven in de regio. Zo hebben we van Peinemann niet alleen machines en apparaten in bruikleen, ook leiden wij mensen voor hen op. Datzelfde doen we voor Delta Team, werkzaam op Tata Steel – die letterlijk naast de deur is gevestigd, en vele anderen.” Pidoux: “Özel springt eruit als opleider omdat ze snel en flexibel zijn en topkwaliteit leveren. Als ik een spoedproject heb en er moeten nog mensen opgeleid worden, kan dat altijd bij Özel, ook in weekenden. Maar het is geen diplomafabriek: veiligheid en nauwkeurigheid staat áltijd op één.”

Nieuwe kans
Ook gemeente Amsterdam en het UWV zijn overtuigd van die zorgvuldigheid en kwaliteit. Köse: “In samenwerking met hen geven wij mensen die geen baan hebben, een nieuwe kans op de arbeidsmarkt. Met een veiligheidsdiploma van ons op zak kunnen ze overal aan de slag. Bij een aantal bedrijven wordt de opleiding zelfs vergoed. We zijn blij dat we zo een bijdrage leveren aan het terugdringen van de werkloosheid en het oplossen van de krapte op de arbeidsmarkt. Wij kunnen Noord-Holland helpen en zijn van plan ook hier marktleider te worden!”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: